ina12 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 4 jędrne ogórki kwaszone duża cebula jabłko 2-3 łyżki oleju cukier, sól Ogórki, cebulę i jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce z dużymi otworami lub pokroić w paseczki . Wymieszać z olejem, przyprawić solą i cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Robię podobną i bardzo ją lubimy. Nie dodaję jabłka /muszę spróbować dodać/, natomiast ogórki szatkuję na szatkownicy /nie obieram/ zaś cebulę kroję w piórka. Dodaję też pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam :D a ja zamiast jablka daje pomidorka to wtedy poezja smaku :) .Pozdrawiam! [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Alu i Jolu napewno wypróbuję dla odmiany i urozmaicenia smaku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A spróbujcie dodac do pokrojonego w plasterki kiszonego ogórka starta na wiórki surowa marchewke.... Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zrobiłem dzisiaj dodając do przepisu Iny rzodkiewki,kukurydzę,oliwki i paprykę konserwową :arrow: Polecam :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mac dziękuję bo bardzo ładnie ja wzbogaciłeś i tak będę ja przyrzadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.