Dorunia Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 U mnie właśnie zaczyna delikatnie kropić,ale jak długo nie wiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 U mnie właśnie koniec burzy, a miało dzisisj u nas nie padać. W centrum wszystko stoi, ZNOWU rzeka płynie ulicami, Teraz słoci piękne słonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Dzisiaj u mnie było 41 st. w słońcu ale wieczorkiem był fajny chłodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 :wink: :grin: Witajcie u mnie kolejny bardzo gorący dzień, słoneczko praży i czuje się jak w piekarniku choć mam niby przeciąg ale wiart wieje jak by chciał a niemógł , teraz na termometrze jest 35 st. smażalnia . :grin: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A u mnie znacznie spadła temperatura i wieje przyjemny chłodny wiaterek,pewnie później będzie cieplej,ale jak na razie jest ok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 U mnie też jest gorąco ale wiaterek powiewa, a ja mam jakiś kiepski dzień pewnie ciśnienie mi skacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ciśnienie dziś niskie,zaraz zrobię 3 kawkę a u mnie właśnie przed 7 rano zdrowo polało choć króciutko a teraz zaczęło grzmieć i pada a duchota straszna,nic się nie chce,nawet w sklepie nie byłam,trochę sobie czytam książkę a trochę tu zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 :wink: :grin: A u nas upał nadal praży jak w smażalni ,a ja musiałam wyjść i po tej spiekocie chodzić - szok mówie wam, teraz mamy w cieniu 32 st aż strach myśleć ile jest w słońcu ,komu mało słoneczka to zapraszam :grin: :lol: no i kończe pisać a tu słysze jak coś kapie i leje a słońce świeci niesamowicie tego jeszcze nie było hihihi :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalovay Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 O BOGOWIE I BOGINIE DESZCZU !!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Była straszna duchota, ale przed godz. 20:00 zaczęła się burza i trwała prawie trzy godz. nie było tragicznie, ładnie popadało i zaraz przyjemniejsze powietrze się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Nie wiem czy udało mi się usunać bo dwa razy wysłałam to samo. Jednak się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam Wszystkich! W Łodzi tradycyjnie od rana upał , duchota, a popołudniu burza no i znowu miasto zalane, jakie to szczęście że już nie pracuję w centum, bo wczoraj musiełam zostać do 17.00 ( pilne) a później jeszcze bym miała problem z powrotam. Dziś od rana znowu zanosi się na upał, ciekawa jestem czy znowu będzie burza ( biedne moje pieski ) Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 :wink: :grin: :grin: Witam wszystkich - u mie dziś chłodno ,wczoraj popadało przy bardzo mocno świecącym słońcu tak ze 2 razy i potem było fajnie ani duchoty ani spiekoty,a dziś zimno i mocno wieje ,no i gdzieś daleko słychać że jest burza ,także trochę ochłody ,ale jak dlamnie to znowu zazimno,na termometrze jest zaledwie 18 sti w porównaniu do wczorajszej gdzie było 32 w cieniu to dziś znaczny spadek :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wczoraj po południu troszkę popadało dosłownie 15 minut,ale wieczorem około 20.00 to już polało mocno,ale krótko,a dzisiaj znowu ciepło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi