Skocz do zawartości

Szpinak Z Jajami


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

1 kg szpinaku 15 dag przecieru pomidorowego 4 jaja 10 dag cebuli 10 dag masła sól, pieprz Szpinak przebrać, usunąć ogonki, opłukać, zalać wrzacą osoloną wodą i gotować do miękkości, odcedzić, osączyć i posiekać. Obraną cebulę drobno pokroić, zasmażyć na maśle, dodać szpinak i przecier pomidorowy, doprawić do smaku solą i pieprzem, ubić jaja, wymieszać i zasmażyć.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ineczko, a ten szpinak to do czego? Do makaronu czy tak sam jeść...? Właśnie zainteresowalam się szpinakiem, na dziś zaplanowałam muszelki z sosem szpinakowym i serem pleśniowym, ale Twój przepis też chętnie wypróbuję. Można użyć do niego szpinaku mrożonego? Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.