Katarzyna Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 50 dag mielonej wołowiny 50 dag mielonej wieprzowiny 4 małe jajka 3 ząbki przeciśniętego czosnku sól, pieprz Wszystkie składniki dobrze wymieszać i odstawić do lodówki na 2 - 3 godziny. Moczymy dłonie w ciepłej wodzie i formujemy z mięsa wałeczki grubości parówki i długości 5 - 10 cm. Pieczemy na grillu lub w piekarniku. Podajemy z keczupem, sałatkami, surówkami... SMACZNEGO !!! Moja ocena przepisu to 5* a co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Kolejny raz zdało egzamin :) Tanio i smacznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Kasiu, małe pytanko jeśli pieczemy w piekarniku to w jakiej temperaturze i jak długo? Zapewne smakuje wyśmienicie i czekam na odpowiedż. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja moje kebabiki usmażyłam na patelni. Do surowego mięsa dodałam odrobine ketchupu i pokrojoną w kostke cebulke. Kebaby podawałam z sosem: tzatzyki i z sosem czosnkowym własnej roboty :) Były pyszne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Co za pysznosci. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 potwierdzam ze pyszne i bardzo fajnie sie prezentuje na patykach. tu jest podobny przepis http://www.smaczny.pl/forum/Cevapcici-t8127.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igas1 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wyglądają SUPER!!! Muszę wyprubować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czy zna może ktoś dobry przepis na kebaba drobiowego? :)??: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.