Skocz do zawartości

Papier Do Pieczenia, Czy Może Bułka Tarta....


ROKSANA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Cieszę się że mogłam pomóc :wink: nie raz proste rozwiązania się przydają :wink: :wink: Jeszcze słówko o papierze nie smaruję nawet punktowo tylko płuczę blachę i na mokrą rozkładam papier wtedy sam się układa :shock: Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Ja używaqm papieru tylko i wyłącznie do pieczenia biszkoptu.A ciasta piekę na wysmarowanej blasze margaryną (jeszcze nigdy nic innego tam nie sypałam . Do mufinek mam sylikonowe foremki (muszę spróbować bez smarowania) bo dotąd smarowałam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.