emilenka 0 Napisano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Po dwudziestu latach mikser zakupion jeszcze w NRD wyciągnął nogi. Absolutnie musimy kupić nowy, i to jak naszybciej - bo czuje się jak bez ręki . Pomóżcie, podzielcie się doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilenka 0 Napisano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Myslę o zelmerze z misą! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basga 28 Napisano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Zobacz TUTAJ ,choć jest trochę czytania to napewno sporo wskazówek . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwona30 5 Napisano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ja mam mikser ZELMER z miską obrotową i jestem bardzo zadowolona jest super.Polecam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bietka 0 Napisano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Mam Zelmera i jest ok.Nie polecam Mulinexu-mieszadła bardzo pryskają i miska tylko sie obraca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pszczółka maja 1 Napisano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ja natomiast nie polecam zelmera z miską. chodzi kiepsko, szybko nam się zepsuł, ale cóż może taki egzemplarz. moze natomiast warto kupiś takie urządzenie wielofunkcyjne typu Kasia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monilek26 2 Napisano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja mam takie urządzenie - Kasia - i jestem z niego bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem polecam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilenka 0 Napisano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Znaczy sie macie na mysli malakser? nie do końca moge zrobić wszystko co chcę, stanowczo muszę mieć reczny mikser ( może to kwestia przyzwyczajenia) :wink: A jak z moca? ile to coś musi mieć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilenka 0 Napisano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Zobacz TUTAJ ,choć jest trochę czytania to napewno sporo wskazówek . Serdeczne dzięki. Przerobiłam lekturę ale ani słowka o ręcznym mikserze nie znalazłam. Robot mnie nie interesuje, mam ale uzywam praktycznie tylko do ubijania piany i przecieru z pomidorów :wink: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dytko 0 Napisano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mnie też padł NRD_owski sprzęt (pamiętka po teściowej) mama namówiła mnie na MixSy Zeptera. Jedyny minus cena. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilenka 0 Napisano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Mhmm taki do ręki? Mam brauna i jak dla mnie mało poręczny. Chyba jestem tradycjonalistką... miksera wciąż nie mam a tu tyle dobrych ciast do pieczenia... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeLarge 13 Napisano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 A jak z moca? ile to coś musi mieć? rozglądaj się za mikserami o mocy od 350W i więcej...np mikser o mocy 400W potrafi sobie poradzić z masą ciasta o wadze 1,5kg Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja przez długie lata miałam Zelmera o mocy 250 W ze stojakiem i byłam zadowolona, chociaż trzeba było często wymieniać trzepaczki ;) Teraz mamy Clatronic o mocy 500 W i teraz dopiero widzę różnicę :) Maksymalny wsad 3 kg :razz: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilenka 0 Napisano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Kasiu kupiliśmy jednak zelmera o mocy 350 w. Zobaczymy jak się będzie sprawował ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi