Skocz do zawartości

Fasolka Szparagowa


ada5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich... Mam problem - obrodziła mi fasolka szparagowa, a my lubimy taką na ciepło z przesmażoną bułeczką. Jak ją przechować żeby nadawała się do bułeczki??? Zawekować wjakiejś zalewie czy zamrozić? Jeśli zamrozić to jak? Pozdrawiam i czekam na rady>

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Podsyłam Ci linka: http://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...&hl=fasolka

Aicia podała tam też w poście przepis na fasolkę bez kwasku. Taką wolę, bo później można ją podawać z masłem i bułką tartą.

Jeśli chcesz zamrozić fasolkę, musiałabyś ją obgotować króciutko, ok. 5 minut i dopiero potem po ostudzeniu zamrozić. Pozdrawiam. Renia ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.