
ada5
Smakowicze-
Postów
40 -
Rejestracja
-
Ostatnia wizyta
O ada5
- Urodziny 22.05.1965
Informacje o użytkowniku
-
Płeć
Kobieta
-
Lokalizacja
Płock
Osiągnięcia ada5
-
Witam. W tym roku jest wyjątkowy urodzaj na cukinię i kabaczki, w związku z tym mam pytanie... Czy ktoś próbował leczo zamiast kłaść w słoiki to zamrozić. Jeśli tak to proszę o podpowiedź jak to zrobić. Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich. Aniu mam pytanko - tą cukinię lub kabaczka yeż podsmażyć, prawda???
-
Dzięki ela 52, dam znać jak nam smakowały. Pa, pa, pa.
-
Witam wszystkich. Chcę spytać na jaką ilość ogórków jest ten przepis, jeśli ktoś może to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich... Mam problem - obrodziła mi fasolka szparagowa, a my lubimy taką na ciepło z przesmażoną bułeczką. Jak ją przechować żeby nadawała się do bułeczki??? Zawekować wjakiejś zalewie czy zamrozić? Jeśli zamrozić to jak? Pozdrawiam i czekam na rady>
-
Witaj Halinko!!! W imieniu swoim ( a myślę że nie tylko ) proszę o przepisy na twoje grzybki, szczególnie te pasteryzowane. W ogóle przyjemnie uczyć się od takiej kucharki jak Ty. Pozdrawiam.
-
Dzięki Basiu wstawiam buraczki i zabieram się do pracy. Pa, pa.
-
Ino mam pytanie, czy buraczki gotować w łupinach, czy obrane? Proszę o odpowiedź
-
dziewczyny!!! ale narobiłyście mi ochoty, normalnie dostałam ślinotoku. Jutro kupuję kapustę i robię. hej, hej, dam znać jak wyszło cześć!
-
Witaj nowijka!!! Brzmi ciekawie, u mnie właśnie zaczynają się ogórki więc napewno wypróbuję i dam znać jak smakowało. Pozdrawiam.
-
basqa ale w tym przepisie nie ma żadnego mięsa, więc jak z tymi pieczarkami????
-
mam 2 pytania: czy te pieczarki mają być surowe, jeśli tak to czy podczas smażenia nie puszczą soku który zostanie w tłuszczu???
-
Dzięki Iwonko-sama chyba bym nie znalazła tej strony. A jednak trzeba go sparzyć ok. 2 minut. Pozdrawiam.
-
Iwonko robiłaś już kiedyś ten szpinak, napewno nie trzeba go parzyć lub obgotować?
-
Cześć!!!! Może ktoś wie jak się zamraża szpinak? Bardzo proszę o podpowiedż. Mam go tak dużo na dużo na działce że szkoda żeby się zmarnował.