Skocz do zawartości

ada5

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    40
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O ada5

  • Tytuł
    Stały bywalec
  • Urodziny 22.05.1965

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Płock
  1. Witam. W tym roku jest wyjątkowy urodzaj na cukinię i kabaczki, w związku z tym mam pytanie... Czy ktoś próbował leczo zamiast kłaść w słoiki to zamrozić. Jeśli tak to proszę o podpowiedź jak to zrobić. Pozdrawiam.
  2. Witam wszystkich. Aniu mam pytanko - tą cukinię lub kabaczka yeż podsmażyć, prawda???
  3. ada5

    Ogórki Z Ketczapem

    Dzięki ela 52, dam znać jak nam smakowały. Pa, pa, pa.
  4. ada5

    Ogórki Z Ketczapem

    Witam wszystkich. Chcę spytać na jaką ilość ogórków jest ten przepis, jeśli ktoś może to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
  5. Witam wszystkich... Mam problem - obrodziła mi fasolka szparagowa, a my lubimy taką na ciepło z przesmażoną bułeczką. Jak ją przechować żeby nadawała się do bułeczki??? Zawekować wjakiejś zalewie czy zamrozić? Jeśli zamrozić to jak? Pozdrawiam i czekam na rady>
  6. ada5

    Grzyby

    Witaj Halinko!!! W imieniu swoim ( a myślę że nie tylko ) proszę o przepisy na twoje grzybki, szczególnie te pasteryzowane. W ogóle przyjemnie uczyć się od takiej kucharki jak Ty. Pozdrawiam.
  7. Dzięki Basiu wstawiam buraczki i zabieram się do pracy. Pa, pa.
  8. Ino mam pytanie, czy buraczki gotować w łupinach, czy obrane? Proszę o odpowiedź
  9. dziewczyny!!! ale narobiłyście mi ochoty, normalnie dostałam ślinotoku. Jutro kupuję kapustę i robię. hej, hej, dam znać jak wyszło cześć!
  10. Witaj nowijka!!! Brzmi ciekawie, u mnie właśnie zaczynają się ogórki więc napewno wypróbuję i dam znać jak smakowało. Pozdrawiam.
  11. basqa ale w tym przepisie nie ma żadnego mięsa, więc jak z tymi pieczarkami????
  12. mam 2 pytania: czy te pieczarki mają być surowe, jeśli tak to czy podczas smażenia nie puszczą soku który zostanie w tłuszczu???
  13. Dzięki Iwonko-sama chyba bym nie znalazła tej strony. A jednak trzeba go sparzyć ok. 2 minut. Pozdrawiam.
  14. Iwonko robiłaś już kiedyś ten szpinak, napewno nie trzeba go parzyć lub obgotować?
  15. Cześć!!!! Może ktoś wie jak się zamraża szpinak? Bardzo proszę o podpowiedż. Mam go tak dużo na dużo na działce że szkoda żeby się zmarnował.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.