Jolanta Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie wiem czy powinnam pisac na forum o tak przykrych sprawach jakie dotknely polskie rodziny dotkniete smiercia bliskich ktorzy zgineli dzis w tragicznym wypadku we Francji,ludziom ,ktorzy stracili caly swoj dorobek zycia po przejsciu traby powietrznej.Mimo to ,ze mieszkam za granica to slucham wiadomosci z Polski codziennie ,ale to co uslyszalam dzisiaj to mi sie w glowie nie miesci jak okrutny los spotkal Polakow.Chcialam bym zlozyc kondolencje dla mieszkancow Szczecina i okolic oraz znajomym ofiar wypadku. Cytuj
Basia K Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 To prawda,jak wlaczylam dzis internet czy TV to same zle wiadomosci. To wrecz "czarny weekend" Cytuj
monia79 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Wyrazy głębokiego współczucia dla rodzin i znajomych ofiar.Łączymy sie z wami w tym bóu. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Szczere wyrazy współczucia dla wszystich poszkodowanych i ich rodzin. :P Ostatnio przestałam oglądać wiadomości, bo nic tylko katastrofy, masakry , przekręty , albo afery, aż się krew pieni. :P Żadnych dobrych wiadomości , nic dobrego się nie dzieje? Dobrze że na forum można oderwać się od tego wszystkiego :lol: Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Wyrazy głębokiego współczucia dla rodzin poszkodowanych w wypadku i najszczersze kondolencje dla rodzin ofiar,które zginęły podczas tego wypadku. Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 :P I ja się przyłączam, bardzo ,bardzo współczuje wszystkim poszkodowanym i ich rodzinom i znajomym , wczoraj ogladając wiadomośći to wypadków autokarów w polsce było kilka ,to jest przerarzające co się dzieje ,strach będzie wsiąść do autobusu pod iejskiego bo niewiadomo co się może zdarzyć ,aż ciarki przechodza na samą myśl :P Cytuj
iwona30 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Wyrazy współczucia dla rodzin poszkodowanych w wypadku autokaru i najszczersze kondolencje dla rodzin ofiar. A tym co przeżyli i walczą o życie, życzę dużo zdrowia i szybkiego powrotu do Polski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi