basga Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Głowa mi pęka a nie mam Gożdzikowej za sąsiadkę 🙂 ,piję drugą kawkę i czekam,aż pranie się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja właśnie skończyłam myć wszystkie okna... całe szczęście!! W kuchni też już wysprzątałam... pozostała mi łazienka- ale to już najmniejszy problem... Wstawię zaraz pranie, zacznę robić obiad no i nie wiem co dalej... być może wezmę się za książki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Wezmę się za książki tzn. Kasiulek co będziesz z nimi robiła,może paliła,to oczywiście żart. 🙂 Ja byłam u lekarza z tatą i niedawno wróciłam,obiadek i teraz chwilka wytchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 W końcu odpoczywam...dzisiaj miałam strasznie dużo pracy,ale już wszystko zrobione...zjadłam kolację i piję sobie herbatkę z dzikiej róży...potem tylko prysznic i spać,a jutro od nowa robota,ale jak się nic nie robi to nic się nie ma 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalovay Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Siedze z lampka czerwonego wina co by niedobitki zarazkowe przegnac 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elzunia10 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim,,usiadłam na chwilkę do komputera,ale będe tu zaglądać co chwile tak z doskoku,dzisiaj robie kiełbaski i mam sporo prasowania,no i oczywiście muszę ugotowac obiad,posprzą tać i zrobić pranie,teraz siedzę i pije zieloną herbate,mam nadzieje że się wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam ! Ja dzisiaj skróciłam spodnie i dwie bluzki zwężyłam ,dla sąsiadki :D.Potem umyłam okna w trzeh pokojach 🙂 .Teraz szykuję obiad .Dzis mi dokucza bół głowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Właśnie wstałam bo łeb mnie bolał i jak dzieci wróciły ze szkoły to dałam im obiad i poszłam lulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Przygotowałam sałatkę z tuńczyka na kolację i włożyłam ją do lodówki na chwilkę,żeby wszystko się przegryzł i w międzyczasie usiadłam przeglądnąć co nowego na smacznym 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamerka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie miałam wcześniej czasu, żeby zasiąść do kompa więc teraz nadrabiam zaległości 🙂 Kotki się mi umościły na kolanach :P a ja słucham teraz Trójki i wizyty w radiu jednego z najwspanialszych Polaków- Jurka Owsiaka. Nieziemski człowiek! Zasługuje na podziw i szacunek i pomnik za życia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batirek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wybieram się do pracy,dobrze,że pracuję we własnej firmie,to może urwę się wcześniej,bo mam trochę pracy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalovay Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pracam i podczytuje ukradkiem " Pamietniki Carycy Katarzyny II " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Siedzę popijając czerwoną herbatkę i przeglądam smacznego i naszą klasę...jutro chyba wybiorę się po prezenty jak znajdę trochę czasu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dzisiaj piekłam ciastka z cukrem ,a teraz bedę piekła pierniki. Muszę jeszcze zrobic pieczarki z mielonym . Trochę mi to zajmie czasu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi