Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kotlety schabowe będą miały lepszy smak jak je wcześniej rozbijemy,posypiemy wegetą,pieprzem mielonym,ułożymy jeden na drugim jak większa ilość i w środek między nie włożymy kawałeczki świeżego czosnku. Talerzyk przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do lodówki na dwie godzinki. Później tradycyjnie obtaczam w mące,jajku i bułce tartej połączonej z panierką i smażę na oleju. Zamiast panierki można do bułki zetrzeć kawałek suchego chrzanu jak się ma w posiadaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzanna Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja robię podobnie, przyprawiam je plus moczę w jajku i odstawiam na całą noc. Na drugi dzień obtaczam w bułce smażę i gotowe. Są chrupiące i smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Hej Dziewczynki :D ja wsumie schabowe robie podobnie :D nacieram je przyprawami, a puźniej obtaczam w bułce i jajku lub najpierw w jajku i w bułce i smaże na patelnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeaGa Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A ja kotlety smażę na margarynie, są pulchne i miękutkie. Moja teściowa mnie tego nauczyła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beza Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ja kotlety dzien wczesniej marynuje w cebuli i czosnku. potem sa miękkie i kruche. pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ja mocze je kilka godzin w mleku, sa bardzo kruche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczexx Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 jak schabowe, to tylko na smalcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwojskieSpecjaly_pl Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 uwielbiam schaboszczaki:) ja obsypuję wegetą, potem w jajko w bułkę, jeszcze raz w jajko i bułkę i na patelnię. Są rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.