inatyzco Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Czy ktoś z was miesza Majonez z ketchupem na kanapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Majonez z koncentratem pomidorowym to baza różowego sosu, który podaje sie do owoców morza lub róznych mięs. Pewnie można i na kanapki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 bełtam tak do frytek, na kanapki tez sie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka31 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 U mnie majonez z ketchupem często gości na stole, do kanapek,grilowanej kiełbasy, hamburgerów i tostów. Tylko muszą byc to dobre produkty bo z tych "tanich" wychodzi kiepski smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ja takiej mieszanki uzywam do frytek, kielbaski z grila, i do kurczaka pieczonego w piekarniku ;) popieram Izke31 muszá byc dobre produkty u mnie w domu gosci majonez ketrzynski i ketchup woclawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dalutka Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 U mnie również praktykujemy majonez mieszany z ketchupem... dodaję go do kanapek, frytek , "donaldów" a także do placków ziemniaczanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tulsa Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja również często taki sos robię,głównie do kanapek i gotowanych kiełbasek. Używam majonezu Winiary lub Helmans i ketchupu Pudliszki lub Tortex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja również robię taką mieszankę, ale do mięs z grilla dodaję czosnek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Oczywiście że tak, można dodać do tego czosnek i zioła, super sos z tego wychodzi, w sam raz do kiełbaski z grilla :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick_1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja też bardzo często mieszam ketchup z majonezem na kanapki i smakuje naprawde świetnie. Można go też dodawać do sałatek i innych dań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 łyżka musztardy ostrej 2łyzki majonezu 8łyżek ketchupu pikantnego wszystko wymieszać,doskonale nadaje się do dań z grilla,mięs,kanapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Często robię podobny sos, tylko bez musztardy, ale teraz spróbuję według Twojego przepisu, dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaiki Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja często mieszam majonez, ketchup i musztardę miodową :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagenko Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Na kanapki nie, na kanapkę daje się np. ogórka, pomidora, rzodkiewkę, szczypiorek, papryczkę. Natomiast sosik z majonezu i keczupu (Kielecki + Pudliszki) najbardziej lubią dzieci do frytek lub jaja na twardzo :) Smacznego, lagenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi