Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RYBA PO JAPONSKU

SKLADNIKI:

1-1,5 kg. ryby( moze byc panga,tilapia,mintaj)-usmazyc

0,5-1 sloika ogorkow konserwowych(w kostke)

1 sloik papryki konserwowej czerwonej (pokroic w kostke)

SOS:

2szkl.wody

4 lyzki ketchupu

0,5szki.oleju( nie cale)

1 maly przecier

4 lyzki octu

4 lyzki cukru

przyprawy do smaku (sol,cukier,pieprz)

WSZYSTKO POLACZYC I ZAGOTOWAC

WYKONANIE:

ukladamy w naczyniu zaroodpornym warstwami-ryba usmarzona,ogorek pokrojony,ryba,papryka pokrojona,itd na koncu zalewamy goracym sosem, po wystygnieciu mozemy podawac ( lecz najlepsza jest na drugi dzien) SMACZNEGO

post-16645-1256472505_thumb.jpg

  • 3 tygodnie p贸藕niej...
  • 4 miesi膮ce temu...
  • 2 tygodnie p贸藕niej...

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

    • Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
×
×
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.