zdybka82 Opublikowano 25 Pa藕dziernika 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 25 Pa藕dziernika 2009 RYBA PO JAPONSKU SKLADNIKI: 1-1,5 kg. ryby( moze byc panga,tilapia,mintaj)-usmazyc 0,5-1 sloika ogorkow konserwowych(w kostke) 1 sloik papryki konserwowej czerwonej (pokroic w kostke) SOS: 2szkl.wody 4 lyzki ketchupu 0,5szki.oleju( nie cale) 1 maly przecier 4 lyzki octu 4 lyzki cukru przyprawy do smaku (sol,cukier,pieprz) WSZYSTKO POLACZYC I ZAGOTOWAC WYKONANIE: ukladamy w naczyniu zaroodpornym warstwami-ryba usmarzona,ogorek pokrojony,ryba,papryka pokrojona,itd na koncu zalewamy goracym sosem, po wystygnieciu mozemy podawac ( lecz najlepsza jest na drugi dzien) SMACZNEGO Cytuj
rysio51 Opublikowano 26 Pa藕dziernika 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Pa藕dziernika 2009 Ciekawy pomys艂 ;) Musze wypr贸bowa膰, bo uwielbiam ryby. Cytuj
winiusia Opublikowano 17 Listopada 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 17 Listopada 2009 Moja ciotka robi taka ryb臋 na 艣wi臋ta. Jest pyszna. Zrobie tak膮 na 艣wi臋ta zamiast ryby po grecku. Polecam Cytuj
Cadia Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zg艂o艣 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 potwierdzam, jest pyszna, mozna jesc i jesc, bez konca 馃檪 Cytuj
justhi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zg艂o艣 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja b.lubi臋 do tej potrawy ryb臋 usma偶on膮 w cie艣cie nale艣nikowym: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...amp;#entry92774 Cytuj
Yola79 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zg艂o艣 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 fajne sa takie odkopane przepisy, ch臋tnie spr贸buje taka rybke zrobi膰. Cytuj
dragongirl Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zg艂o艣 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Bardzo apetycznie wygl膮da! Dzisiaj zrobi臋 sobie na obiad - bo akurat mia艂am przyrz膮dza膰 ryb臋!馃檪 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.