Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
zdybka82

Ryba Po Japonsku

Rekomendowane odpowiedzi

RYBA PO JAPONSKU

SKLADNIKI:

1-1,5 kg. ryby( moze byc panga,tilapia,mintaj)-usmazyc

0,5-1 sloika ogorkow konserwowych(w kostke)

1 sloik papryki konserwowej czerwonej (pokroic w kostke)

SOS:

2szkl.wody

4 lyzki ketchupu

0,5szki.oleju( nie cale)

1 maly przecier

4 lyzki octu

4 lyzki cukru

przyprawy do smaku (sol,cukier,pieprz)

WSZYSTKO POLACZYC I ZAGOTOWAC

WYKONANIE:

ukladamy w naczyniu zaroodpornym warstwami-ryba usmarzona,ogorek pokrojony,ryba,papryka pokrojona,itd na koncu zalewamy goracym sosem, po wystygnieciu mozemy podawac ( lecz najlepsza jest na drugi dzien) SMACZNEGO

post-16645-1256472505_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.