Magdo, ja myślę, że cały sekret Prince Polo tkwi właśnie w cieście, do którego daje się i orzechy i wiórki i wafelki. To połączenie wpływa na wyjąkowy smak! Jeśli jednak chcesz, sróbuj upiec cisto ze zmianami według swoich upodobań. Myślę, że będzie smaczne, ale to podane w przepisie naprawdę jest warte upieczenia.
Pozdrawiam serdecznie.
Extra Przepisy
Prince Polo
Rozpoczęty przez ana, 12.02.2005 02:44
49 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.02.2010 - 22:31
"Bo nie jest światło, by pod korcem stało,
Ani sól ziemi do przypraw kuchennych,
Bo piękno na to jest, by zachwycało,
Do pracy - praca, by się zmartwychwstało"
Napisano 02.03.2010 - 10:47
Placek faktycznie wart upieczenia, wszystkim bardzo smakowała. Do bezy dałam orzechy ale z wiórek kokosowych jednak zrezygnowałam. Prince Polo na pewno będzie często gościć w moich wypiekach
. Pozdrawiam i gorąco polecam ten placuszek
.
Napisano 25.07.2010 - 10:32
Po raz drugi upiekłam Prince Polo i znów wszyscy byli zadowoleni z wypieku. Ciasto jest bardzo smaczne i efektownie wygląda. Gorąco polecam!
Życzę wszystkim dobrej niedzieli
Życzę wszystkim dobrej niedzieli
"Bo nie jest światło, by pod korcem stało,
Napisano 01.12.2011 - 15:21
Wiele razy już miałam zamiar upiec to ciacho i zawsze plany mi się zmianiały...aż wreszcie się udało.Po prostu pyszności -musiałam pilnować moich chłopaków żeby coś zostało na niedzielę.
Polecam wszystkim ,pozdrawiam autorkę przepisu.
Dodam,że krem zrobiłam według przepisu-póżniej dodałam do niego 3 łyżki mleka w proszku i sok z cytryny.....w rzeczywistości krem był bardziej biały niż na zdjęciach.
Polecam wszystkim ,pozdrawiam autorkę przepisu.
Dodam,że krem zrobiłam według przepisu-póżniej dodałam do niego 3 łyżki mleka w proszku i sok z cytryny.....w rzeczywistości krem był bardziej biały niż na zdjęciach.
Napisano 01.12.2011 - 15:43
Właśnie miałam się zapytać co to za krem, o takim ładnym żółtym kolorze, a tu aparat go tak "pokazał" 
Bardzo apetyczne ciacho
Bardzo apetyczne ciacho
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...