Cała aktywność
Kanał aktualizowany automatycznie
- Wcześniejsza
- 
	Mariola233 obserwuje zawartość Bułeczki , Dziwak , Pasta/sałatka Z Paprykarza i 7 innych
- 
	Dołączył do społeczności: Kuki
- 
	Dołączył do społeczności: SakuraSun
- 
	Lody - A Czemu Nie Wkońcu Już Niedługo Lato:)Mariola233 odpowiedział(a) na pszczółka maja temat w Desery i lody 
- 
	Lody - A Czemu Nie Wkońcu Już Niedługo Lato:)Mariola233 odpowiedział(a) na pszczółka maja temat w Desery i lody 
- 
	Witam, zapisałam i będę robiła na Wielkanoc, dam znać jak smakowały, pozdrawiam
- 
	Antrykot
- 
	Dołączył do społeczności: sosna13
- 
	
- 
	
- 
	Witam, właśnie zrobiłam na śniadanie, bardzo dobra,polecam, miałam tylko takie orzechy, ale też wyszła pycha,dziękuję za super przepis
- 
	
- 
	brzmi bardziej jak włoski przepis dzięki za przepis!
- 
	Robię też tę sałatkę, standardową sałatkę z rzodkiewki.
- 
	Zmieniłam trochę przepis, ale było pyszne.
- 
	Często robię coś podobnego dla moich dzieci + dodaję marchewkę.
- 
	
- 
	
- 
	
- 
	2 szklanki mąki jajko budyń waniliowy 2,5 dag drożdży szklanka mleka łyżka cukru cukier puder do posypania Do miski wkruszyć drożdże i posypać cukrem. Gdy się rozpuszczą, dodać trochę mleka i łyżkę mąki, zamieszać. Resztę mąki wsypać do miski, dodać budyń, resztę mleka, jajko i wyrośnięty rozczyn. Wyrób, odstaw do wyrośnięcia (ciasto powinno objętość). Olej rozgrzej na patelni, usmaż z ciasta racuchy z obu stron na rumiano. Posyp cukrem pudrem
- 
	Dołączył do społeczności: Menuvivo
- 
	
- 
	Dołączył do społeczności: Mariola233
- 
	Przepis mojego autorstwa: "Pierogi z ryżem i brokułem" Ciasto: Mąkę zmieszać z jajem i wodą. Można nie dodawać jaja, ale ciasto będzie twardsze. Ciasto rozwałkować i wykroić na pierogi. Farsz: Ugotować ryż oraz brokuł, zblendować i połączyć. Można dodać trochę sera żółtego. Farszem nadziać ciasto pierogowe. Pierogi wrzucić do lekko osolonej wrzącej wody i ugotować. Podawać z masłem i sosem sojowym. Smacznego!
- 
	Ciasto: Mąkę zmieszać z jajem i wodą. Można nie dodawać jaja, ale ciasto będzie twardsze. Ciasto rozwałkować i wykroić na pierogi. Farsz: Ugotować ryż oraz brokuł, zblendować i połączyć. Można dodać trochę sera żółtego. Farszem nadziać ciasto pierogowe. Pierogi wrzucić do lekko osolonej wrzącej wody i ugotować. Podawać z masłem i sosem sojowym.
- 
	Dołączył do społeczności: Kuch
- 
	Dołączył do społeczności: IWONA123
- 
	Szyszki sosnowe mogą być przygotowywane na wiele sposobów.

 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    