Skocz do zawartości

rybcia

Smakowicze
  • Postów

    14
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia rybcia

Żółtodziób

Żółtodziób (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. rybcia

    Sernik Bez Twarogu

    Właśnie się tym serniczkiem zajadamy.Jest pyszny.Na pewno nie raz jeszcze będzie pieczony.Dziękuję za przepis.
  2. rybcia

    Parówki W Cieście

    Bardzo apetycznie wyglądaja,muszę je zrobić w sobotę jak przyjedzie syn,on uwielbia takie smakołyki. :mrgreen:
  3. Też robiłam z sosem kurkowym,wyśmienite :mrgreen:
  4. rybcia

    Pierogi

    Robiłem te pierogi dopiero dzisiaj z kapustą i grzybami,ciasto wyśmienite,dziękuję za przepis :mrgreen:
  5. roladki drobiowe z szynką i serem
  6. rybcia

    Moje Torciki

    Dorota torty prześliczne :mrgreen:
  7. Piekłam jabłka z tego przepisu.Moje piekły się pół godziny i były wspaniałe.Jabłka były kupione dosyć duże,piękne,chrupiące w Biedronce.Napewno nieraz jeszcze będę je piekła,są wyśmienite.
  8. Ja też do ciasta naleśnikowego zawsze dodaję trochę oleju,nie trzeba już natłuszczać mocno patelni.Ale z kakao jeszcze nie robiłam muszę koniecznie wypróbować.
  9. rybcia

    Misz-masz

    pięknie ozdobione potrawy,aż szkoda burzyć je jedząc,nic tylko się przyglądać.
  10. Ja też piekłam te ślimaczki na Nowy Rok i były wspaniałe,zjedzono je w rekordowym tempie.
  11. Ja też już dosyć dawno "odkryłam " ten przepis i dosyć często robię tak mieso.Najsmaczniejsza jak dla mnie jest karkówka.
  12. Ja używam mąki wrocławskiej pszennej typ.500 i pierogi wychodzą mi fajne. Robiłam też pierogi ruskie i do części farszu dodałam miętę,też były fajne. Może za długo gotowałaś,ja zaraz po wypłynięciu na wierzch wyławiam,a do ciasta dodaję albo łyżeczkę masła albo troszkę oleju.Ciasto lepiej się wyrabia,jest mięciutkie i elegancko formuje sie pierogi.
  13. ale smakowicie wygląda i napewno tak smakuje
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.