Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie za du偶e kartofelki albo wi臋ksze pokrojone w r贸wne kawa艂ki koperek s贸l olej przygotowanie: Ziemniaki obra膰, posoli膰, obtoczy膰 w posiekanym koperku i zawin膮膰 po 5-6 w wysmarowan膮 olejem foli臋. K艂a艣膰 na grilla i piec oko艂o 40 minut. Rady: Ja najcz臋艣ciej lekko podgotowuj臋 kartofelki na p贸艂twardo, wtedy r贸wniej i szybciej si臋 piek膮 i nie przypalaj膮. Mo偶na je obtacza膰 tak偶e w innych zio艂ach, takich jak majeranek czy kminek, ale z koperkiem s膮 najpyszniejsze! Podawa膰 z sosem chrzanowym. smacznego!

• Like 1
  • 5 lat p贸藕niej...
  • 8 miesi臋cy temu...
Opublikowano

Ja wybieram takie wi臋ksze ziemniaczki, porz膮dnie myje, podgotowuj臋 w osolonej wodzie, przekrawam na p贸艂, smaruj臋 w 艣rodku mas艂em czosnkowym (mas艂o + czosnek + koperek) i wk艂adam plaster boczku, nast臋pnie zawijam ka偶dy oddzielnie w folie aluminiow膮 i podpiekam w piekarniku. Mozna odgrza膰 zn贸w w piekarniku lub na grilu. Polecam ;)

• 5 miesi臋cy temu...
  • 1 miesi膮c temu...
  • 1 miesi膮c temu...
  • 10 miesi臋cy temu...
Opublikowano

Polecam je z czosnkiem i zio艂ami, pycha!!!

Opublikowano

Ja polecam z majonezem albo mlekiem,te偶 艣wietnie smakuj膮,jeszcze odpowiednio dodane potrafi膮 by膰 super przek膮sk膮. Mo偶na jeszcze po艂膮czy膰 kark贸wk臋 z takimi pieczonymi kartoflami i zrobi膰 jedno danie g艂贸wne.

• 1 rok p贸藕niej...
  • 3 tygodnie p贸藕niej...
  • 9 miesi臋cy temu...
  • 1 miesi膮c temu...

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.