Skocz do zawartości

3 bit


Gość tjulita

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 miesiące później...
  • Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

  • 1 rok później...

Ja tez sie skusilam na to ciacho i zrobilam je na sobotnią impreze,pewnie juz jutro sie do niego dobiore zeby zobaczyc jak wyszlo :mrgreen: Co chodzi o karmel to ten kupowany w sklepie krówkowy czy orzechowy jakos mi nie podchodzi a mleka przez 3 godziny nie chce mi sie gotowac ale mam znajomą Rosjanke i ona mi przywozi gotowe,zawsze zamawiam duzą ilosc zeby miec zapas na dluzej,nie trzeba go juz wcale gotowac jedynie podgrzac zeby sie latwiej smarowalo,jak ktoras z Was ma kogos takiego to polecam,wklejam zdjecie zebyscie wiedzialy jak wyglada,to jest akurat z grudkami cukru ale rozpuszcza sie w kapieli wodnej bardzo szybko wiec nie ma problemu.

post-11358-1234433437_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 9 miesięcy później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.