amelia1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam wszystkich!!! Szczerze powiem, że czosnek jak i cebula często goszczą w mojej kuchni. Bez nich to już nie to samo ;) . A zapach, no cóż, coś za coś ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusia Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 potwierdzam zdanie Amelki a zapach czosnku z ust mozna zlikwidowac podobno sokiem z grejfruta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam! soku z grejfruta nie próbowałam :roll: czosnek po prostu wymaga solidarności również często go stosuję i zawsze mam dylemat co zrobic żeby nie było go tak czuc :oops: Pozdrawiam smakoszy czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottawa Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 o tej porze roku - jesienią,zimą - zawsze w piatek wieczorem, zjadam dwie kromeczki chlebka,posmarownaego masłem i oblozonego, pkrojonym w plasterki czosnkiem -zazwyczaj 2 zabki - to tak, dla wzmocnienia organizmu i przed wstretnymi wirusami, ktorych wokol nas nie brakuje... przez sobote i niedziele, ten specyficzny zapach, uleci i koniec.... pozdrawiam lubiacych czosnek, i nielubiacych rowniez! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariad Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wiecie jaki jest najlepszy sposób na pozbycie się przykrego zapachu czosnku - :-D najeść się cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariad Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Aby się pozbyć przykrego zapachu czosnku z ust należy najeść cebuli :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi