Justyna.K Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 pizza rewelacyjna znikła w mgnieniu oka nawet nie zdążyłam pstryknąć ... ... a co najważniejsze dzieci zajadały nawet nie marudziły że w niej jest cebula ;) polecam polecam i jeszcze raz polecam dzięki za przepis będzie u nas gościł dość często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 dzisiejszy obiad ;) dodalam wode z mlekiem pol na pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysio51 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Mnie również smakowała. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvia Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Przymierzam sie do zrobienia tej pizzy skoro tyle pochwal jest.Wczesniej robilam ciasto pizzowe z roznych przepisow i musze powiedziec ze nigdy nie wychodzilo dobre.Mam wiec nadzieje ze to sie uda. A czy moglabym prosic o przyklady co mozna wrzucic na taka pizze na wierzch :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ja zawsze daje pieczarki, szynke i ser czasami dodatkowo kukurydze , bardzo dobrze smakuje tez z salami, moze byc tez kurczak, wariantow jest wiele, najlepiej robic wedlug swoich upodoban czyli wszystko co sie lubi :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiajas Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Składniki: 40 dag mąki 2,5 dag drożdży 3 łyżki oleju 1 szklanka mleka 1 łyzeczka cukru szczypta soli Wykonanie: Do mąki (przesianej) dodać cukier, szczyptę soli, olej . Do ciepłego mleka rozkruszyć drożdże i wymieszać - wlać to do mąki i wyrobić ciasto . Pozostawić do wyrośnięcia . Na wysmarowanej olejem blaszce wykładam ciasto , smaruję całość przecierem pomidorowym i posypuję ziołami (bazylia,oregano itp) , na to dopiero można wykładać co kto lubi - np pieczarki , ser . Piec ok 20 min w tem 200 stopni C. Smacznego :D Witam. Postanowiłam wypróbować przepis ciasto teraz rośnie super ugniata sie to ciasto ,nie chciało się oderwać od niego zobaczymy co wyjdzie . Dzięki :grin: :-D :D ja do tego mam pieczarki z cebulką i mięsko z obiadu karkówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiajas Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 ależ to szybko rośnie dodaję do tego mięsko ze skrzydełka kurczaka z rosołu a co tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiajas Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 no i pizza wyszła zrobiłam ciasto z dwóch porcji powiem że kurczak z rosołu popsół trochę potrawę , ale i tak ajedliśmy i dzisiaj na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaK Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Przepis jes super. Pizza z tego pezpisu będzie często gościła w naszym domku. Dziękuje za przepis. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtoJa Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pyszna pizza :mrgreen: Już próbowałam kiedyś zrobić dwa razy pizzę, ale za każdym razem poszła do kosza. Tym razem szok - pizza się udała :grin: Zdjęcia nie mam, bo cała blacha od razu zjedzona i też nie chciałam przy rodzince zdjęć pstrykać jedzeniu :grin: Super przepis - pozdrawiam serdecznie!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ayayayay Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 a ja mam pytanko ciasto po ugnieceniu jaką powinno mieć konsystencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka_23 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ciasto po wyrobieniu jest lepkie i mokre, napewno nie powinno zbić się w jedną kulę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGI Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przepis rewelacyjny, pizza wyszła pyszna. Dziękuję! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bubcia36 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 I ja dzisiaj zrobiłam na obiadek pizze,jest wprost przepyszna śmiem stwierdzić ze pyszniejsza niż kupne!uwielbiam takie proste i smaczne przepisy.Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.