Martitka Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Od jakiegoś czasu poszukuję przepisu na pizzę domowej roboty i chyba wreszcie skusze się na ten :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jemi Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ten przepis jest fenomenalny, to jedyne ciasto na pizze jaki mi wychodzi uwielbiam cie za ten przepis :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denega Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zaraz wypróbuję ten przepis. Pizzę zawsze robiłam z żółtkiem i bez mleka. Ciasto wychodziło dobre, ale może to żółtko rzeczywiście nie jest potrzebne. Napiszę jak pizza wyszła :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denega Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Na początku pizza wydawała mi się dziwna, bo przyzwyczajona byłam do smaku "mojej" pizzy, ale jak się w nią wgryzałam coraz bardziej mi smakowała. :razz: Robiłam ją już kilka razy i naprawdę jest rewelacyjna. Chowam do lamusa stary przepis, a ten dodaję do moich ulubionych. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebkasia Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dziś "przetestowałam" przepis. rewelacja!!!polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Na jak dużą blachę jest ten przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Już dwa razy piekłam pizzę z tego przepisu. Robiłam z 1,5 porcji i wychodziła nie za cienka,nie za gruba-tak akurat na blachę z wyposażenia piekarnika. Sosik,w oparciu o przepis Tonik17,jednak nie dodawałam cebuli,a troszkę oliwy. Robiłam z pieczarkami,szynką i serem. Pyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Halkuk przepis na ciasto do pizzy jest super! ja tez robilam ciasto na wodzie ale przepis z mlekiem jest duzo lepszy! wczoraj wyprobowalam ta recepte,ciasto bylo naprawde dobre i bylam bardzo zadowolona! dzieki serdeczne :grin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Halkuk medal Ci się należy za ten przepis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Będę musiała wypróbować ten przepis,ale dzieki Basi K ,bo jej zdjęcie mówi samo za siebie. Pozdrawiam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajaj Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Do tej pory mialam problem z pizza. Ciasto wychodzilo mi za cienkie i surowe. Jutro sprobuje zrobic wedlug tego przepisu. Jak mi nie wyjdzie to chyba sie pochlastam. Dam znac co za cudo utworzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 wyjdzie na pewno,ja zawsze tez mialam problem z ciastem az trafilam na to,łatwo sie je robi i wychodzi pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tartine Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 jeden dobry trik przy pizzie, to zastąpić żółty ser mozarellą (może być zotarella, czy jakikolwek serek tego typu) tak robi moja teściowa i sama się do tego przekonałam. :grin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.