Jola_A. 4 Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 biedactwo, pies. czy on przezyje ?? :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 93 Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no może mąż zdecyduje się ją jednak zjeść, i do pieska nie dojdzie :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 93 Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Żona mówi do męża czytającego gazetę: - Skocz kochanie do sklepu i kup pół litra oleju. Po jakimś czasie mąż wraca i mówi: - Na pół litra starczyło, ale na olej już nie :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeLarge 13 Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 jestem jeszcze młody "żonkoś" i takie dowcipy o facetach mnie mierzią...i nie chcę się tu przypodobać Paniom, bo moja Linka Karo jest bardzo zazdrosna... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jola_A. 4 Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 jestem jeszcze młody "żonkoś" i takie dowcipy o facetach mnie mierzią...i nie chcę się tu przypodobać Paniom, bo moja Linka Karo jest bardzo zazdrosna... To zapraszamy Karolinke na forum. :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dareks 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie? Męszczyzna. A wiecie czemu? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek, no i worek bez pieniędzy. Dlatego też 80% kobiet już nie wychodzi za mąż bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monilek26 2 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 :-D :-D :-D SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pszczółka maja 1 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 ŚWIETNE :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiek50 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 SUPER- :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pszczółka maja 1 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 dareks przekonałes mnie nie biorę ślubu :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dareks 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 dareks przekonałes mnie nie biorę ślubu :-D Co ja narobiłem :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pszczółka maja 1 Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 :-D :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alika 0 Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Blyskotliwy. Ale na miejscu panow poczulabym sie dotknieta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bernimek 1 Napisano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Mężczyzna grubo po czterdziestce przychodzi do Urzędu Pracy i pyta: -- Czy jest dla Mnie jakaś praca? A na to urzędniczka: -- Oczywiście! 10 000,00 złotych miesięcznie + mieszkanie + służbowy samochód + telefon komórkowy bez limitu rozmów + coroczne wakacje na koszt firmy ... -- Pani chyba żartuje ??? - przerywa uradowany facet. -- Jasne! Ale to Pan pierwszy zaczął ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi