Skocz do zawartości

Karkówka Pieczona Suszonymi Grzybkami Lub Pieczarkami


ulinek77

Rekomendowane odpowiedzi

Karkówka pycha!!! Dodałam pare grzybków suszonych oprócz pieczarek. Podałam z kluskami śląskimi i buraczkami smażonymi... Mój mąż aż się oblizywał. Tylko jak dla mnie sos troszke za gesty następnym razem dodam więcej wody. Pozdrawiam Ewa.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Zrobilam wczoraj na obiad wg. twojego przepisu ale jest to tak niesmaczne ze nie ma kto tego zjesc.. Coż czlowiek uczy sie na błedach..

NO TAK ALE WEDłUG KTóREGO PRZEPISU

POWINNA BYS BARDZO SMACZNA WEDłUG MEGO PRZEPISU

-robie ta karkowke juz jakis czas i nigdy nie byla zła..........

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Cześć! Ulinek77 . mięsko z Twojego przepisu jest suuper dobre , :razz: :razz: często robię karkówkę ,ale tradycyjnie piekę z cebulką i dodaję pieczarek doprawiając tylko przyprawą paprykową knorra .Ale Twój przepis już na oko wydał się dobry ,zamieniłam tylko ocet na czerwone pół-wytrane wino. I super dobre ,palce lizać .Także nie wiem dlaczego komuś nie wyszło -myślę ,że to tylko potknięcie w trakcie gotowania. Czekam na kolejne Twoje przepisy i na pewno je wypróbuje.Cześć

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam. Trudno mi powiedzieć czemu komuś nie smakowało, bo ja dałam przepis koleżance i robi furorę. Zrobiła ten karczek na komunię i goście się zachwycali, a przepis powędrował nawet do Niemiec - bo tak im smakowało. Ale wiadomo są smaki i smaczki. Pozdrowienia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc później...

mięsko pyszne, bardzo ciekawy smak sosu, delikatnie słodki. dodałam pieczarki i ocet jabłkowy. z mojej strony dorzuciłam jeszcze trzy ząbki czosnku zmiażdżone na prasce. według mnie sos nie był mdły ani kwaśny, tylko...........PYCHA......dzięki za super przepis. a na dowód zdjęcia :evil:

post-2908-1183055191_thumb.jpg

post-2908-1183055227_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.