ina12 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Panga z pieczarkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Panga z pieczarkami. INECZKO-jeszcze nie jadłam ryby z pieczarkami-podziel się Twoim przepisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zalewajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Schab zrobiony na inny sposób z ziemniakami purre, a na deser salceson i ciasto z kremem cytrynowym i bezą. Basga podaję przepis jak ja robię pieczarki do ryby. Ilość pieczarek według własnej potrzeby. Po oczyszczeniu i umyciu pieczarki kroję, następnie nakładam je na roztopione masło wraz z cebulą i duszę podlewając wodą. Gdy sa prawie miękkie przyprawiam solą i pieprzem. Końcowa czynność to zagęszczam mąką rozprowadzoną w wodzie i śmietaną i w taki sposób mam sos i pieczarki do ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kluski śląskie,gulasz z pieczarkami, surówka z czerwonej kapusty a do kawy ciasto "dzidziuś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 kapuśniak i makaron z sosem pieczarkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kotlety mielone+ziemniaczki+surówka z białej gotowanej kapusty i marchewki z przyprawami,a na deser babka na oleju i wafle przekładane nutellą i taką masą ze śmietany,masła cukru i galaretki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Schab zrobiony na inny sposób z ziemniakami purre, a na deser salceson i ciasto z kremem cytrynowym i bezą. Basga podaję przepis jak ja robię pieczarki do ryby. Ilość pieczarek według własnej potrzeby. Po oczyszczeniu i umyciu pieczarki kroję, następnie nakładam je na roztopione masło wraz z cebulą i duszę podlewając wodą. Gdy sa prawie miękkie przyprawiam solą i pieprzem. Końcowa czynność to zagęszczam mąką rozprowadzoną w wodzie i śmietaną i w taki sposób mam sos i pieczarki do ryby. DZIĘKI INA! sama robie tak pieczarki ale nigdy nie robiłam ich z rybą bo u mnie do ryby najbardziej lubią surówkę z kiszonej kapustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mojej rodzince zachciało się teraz pieczarek, bo przeważnie ryba jest podawana na przemian z różnymi surówkami, a ziemniaki polane tłuszczem, albo robię biały sos chrzanowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Droga Ino czy moglabys podac przepis na sos chrzanowy? chcialabym troche urozmaicic obiadki a sosu chrzanowego nigdy nie robilam (i nie jadlam ) z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Robię jasną zasmażkę którą rozprowadzam zimnym mlekiem i zagotowuję, można również rozprowadzić z śmietaną, następnie dodaję smakowo chrzan z słoiczka, przyprawiam do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny i ponownie zagotowuję. Sos ten robię również do jaj gotowanych na obiad, albo musztardowy, ale do ryb robię tylko chrzanowy. Kasiu pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 dziekuje Ci ino bardzo-dzieki Tobie mam pomysl najutrzejszy obiad a z tym mam zawsze problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 sałatka jarzynowa i kiełbaski drobiowe na ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.