Marcin Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A my mieliśmy bigos ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Zupka buraczkowa z mięskiem+bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jajka w sosie musztardowym. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dziś były placki ziemniaczane zesmietaną i cukrem ,a męska część jadła z ketchupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka77 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Dawno mnie tu nie było,ale wlasnie wrocilam ze szpitala z zabiegu usuwania kamieni z woreczka żółciowego i przez najbliższy czas przyjdzie mi tylko czytać wasze propozycje obiadków:). A u mnie dziś dla zdrowej części rodziny zupa pomidorowa,a dla mnie rosołek z ryżem na piersi z kurczaka:). Pozdrawiam wszystkich. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 puree ziemniakowo-marchwiowe + por w beszamelu + zielony groszek z czosnkiem na maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dzisiaj na obiadek był kurczak w sosie pomidorowym+ziemniaczki+kompot z wiśni,a na deser ciasto z jabłkami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosewik Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 gulasz + kasza + kompocik wiśniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Zupa gulaszowa+świeżutkie bułeczki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja miałam na obiad żeberka w kapuście kwaszonej. Cały czas czekam na ostygnięcie placka którego upiekłam, a jest to jabłecznik na biszkopcie z budyniem i kruszonką kokosową. Jeszcze dzisiaj umieszczę ten przepis na forum. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Już po przyjęciu weselnym kuzyna i czas zabrać się samemu za gotowanie ;-) ... dzisiaj udka z majonezem + frytki, a do kawy ciasto weselne :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 odgrzewany bigosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 pieczone ziemniaczki z cebulką i czosnkiem + mizeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Filety śledziowe w sosie czosnkowym+ziemniaki okraszone przyrumienioną cebulką :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi