psotka26 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Dzjeki dla amina za pozwalnie mi pokazna moich prac tu wielkie dzjeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 kawał dobrej roboty, bardzo czasochłonne...doceniam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ale cudeńka - wiem ile trzeba na to czasu i cierpliwości bo sama też wyszywam - oto kilka z wielu moich prac 😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Witajcie dziewczyny bardzo ładne prace, wiem ile to czasu zajmuje wyhaftowanie takiego cudeńka, bo sama od 20 lat też haftuje, pochwaliłabym się i moimi pracami ale aparat jest w naprawie ,jak go odbiorę to pochwale się moimi pracami. ;-) :grin: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psotka26 Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ta ja zapraszam te osoby ktore haftuje na moje forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolunia Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Dziewczyny zaparło mi dech w piersiach na widok tak prześlicznych prac gratulacje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Prace są przepiękne !!!!gratuluję talentu artystycznego ,zręczności ,gorąco Was pozdrawiam i czekamy na więcej pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :grin: Dziękuje dziewczyny za miłe słowa :-D W całym mieszkaniu mam porozwieszane te obrazy - mąż się czasem śmieje że urządzam z mieszkania galerie ;-) Wszyscy ,którzy nas odwiedzają są pod wrażeniem tych wyszywanek... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Tak jak wcześniej obiecywałam, kilka moich prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dla mnie te wszystkie wykonane hafty przez wszystkie osoby które udostępniły nam są piękne. Ja również tym bardzo się zajmowałam ale od dłuższego czasu nic nie wyszywam. Mam kanwę muszę się zabrać za wyszywanie haftem krzyżykowym bo tym jeszcze nie wyszywałam. Ja również dołączę się i pokażę parę moich prac tym bardziej ze mam nagromadzonej bardzo dużo muliny jednokolorowej i cieniowanej (cieniowana ma piękne kolory) oraz kordonku. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wow Gosiu ale super prace. Bardzo mi się podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Popieram - bardzo ładne - postaram się niedługo sfotografować i zamieścić prace mojej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Marcinie ja będę czekać z niecierpliwością na hafty które wykonywała babcia. Napewno będzie co podziwiać i bardzo mnie ciekawi również czy babcia haftowała ściegiem richelieu, ten haft też mnie się bardzo podoba jak i inne hafty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amelia1 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Powiem tylko tyle: Przecudne!!! Bardzo podobaja mi się wszystkie wasze prace, wiem, że są bardzo pracochłonne, ja też kiedyś wyszywałam i szydełkowałam, ale nie tak jak Wy. Zazdroszczę wam talentu!!! Pozdrawiam Amelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi