Katarzyna Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 U mnie ostatnio goszczą pączusie [LINK NIEAKTUALNY] Polecam są rewelacyjne :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sernik na kruchym kakaowym cieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 A ja upiekłam wczoraj ciasto marchewkowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Właśnie skończyłam dla rodzinki milki waya-wygląda nieżle. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Piekłam Kruche z makiem inaczej według przepisu Apsik. Mimo problemów (spalił mi się mikser w trakcie ubijania kaszy mannej, białka ubijałam widelcem itd) placek bardzo dobry. Elu, dziękuję za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ja robię właśnie placek włoski/z jabłkami i bakaliami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ja mam dziś lenia i nic nie piekę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A ja dziś upiekłam murzynka Pozdrawiam wszystkich :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zrobiłam dziś moim mężczyznom w podziękowaniu smaczny deser. A swoją drogą drogie Kobietki wszystkiego co najlepsze w naszym dniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja zrobiłam ....kombinowany placek z rabarbarem. :-( Zwykłe ciasto ucierane z kawałkami rabarbaru,przełożone rozgotowanym rabarbarem z galaretką agrestową.Ciacho baaardzo orzeżwiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzenab83 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ja muffinki z nutellą;-) Kocham muffinki pod każda postacią:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia01 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja niestety jestem na bakier z pieczeniem ciast, ale często w niedzielę piekę ziemniaczki w przyprawach :-) , czasem z kawałkami kurczaka na jednej blaszce, jakaś surówka i obiad z głowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ja upiekłam szarlotkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 a ja dzis zrobilam muffinki cytrynowe z czekolada :) popoludniu beda jak znalazl do kawusi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi