Dorunia Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ciasto marchewkowo kokosowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Aha, faktycznie, widziałam coś takiego ostatnio na weselu jak byłam w wakacje, ale ja mam pamięć :blink: , sama w sumie pomagałam kucharce wyrabiać tę masę, pamiętam, że był tam pokruszony biszkopt, krem, spirytus, rodzynki i orzechy, taką masę trzeba było ładnie wyrobić (to było moje zadanie :mrgreen: i formować jeże), potem takiego jeża oblewało się polewą czekoladową, robiło oczy, nos i kolce - właśnie z pokrojonych migdałów - zapomniałam :blush: Z herbatnikami to fajny pomysł jest, bo szybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 :biggrin: Dokładnie , tylko u nas jest bez orzechów i rodzynek i nie biszkop tylko herbatniki , a spirytus jak najbardziej wskazany ;-) , ja dodałam kawę , bo jeż nie byłby dla kierowcy :wacko: . Dodaję zdjęcie , chociaz jeż niezbyt foremny :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dorotko jeż jest śliczny, foremny i wyborny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Halinko dziękuję :) pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 WoW! Jest śliczny i bardzo apetyczny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dorotko jeż wygląda jakby był prosto z lasu :mrgreen: tylko nie niesie na kolcach jabłka...........,,to tylko żart,,wygląda przepięknie. Ja upiekłam wczoraj babkę z białek z malinami......również polecam jak ktoś ma zapas białek i nie wie co z nimi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dziękuję Wam za miłe komentarze :) ...Elu masz rację - na weselu podają jeża z jabłkiem lub mandarynką na kolcach . Nie wątpie ,ze babeczka z malinami pyszna -wszystkie Twoje wypieki są extra . Pozdrawiam serdecznie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Piekłam wczoraj pierniczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Mam w planach upiec makowca na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja przygotowałam ciasto na pierniczki - teraz dojrzewa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sernik czarno biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Muffinki z chałwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Upiekłam dzisiaj makowca na kruchym cieście z kruszonką i cynamonka-jutro mam gości -więc jeszcze zrobię deser z galaretkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.