Dorota Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja też smażyłam kurczaka w wiórkach kokosowych i udał mi się, robiłam trochę inaczej, najpierw w mące, potem w jajku i na końcu w wiórkach (tutaj mocno dociskałam, aby panierka nie odchodziła podczas smażenia). Natomiast z sezamem i w płatkach kukurydzianych jeszcze nie robiłam, wszystko przede mną ;-) Hmm... ten kurczak w płatkach z piekarnika może być rzeczywiście twardy, jak będzie ciepły to będzie chrupiący, natomiast jak ostygnie to twardy, pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki Dorota, tym razem zrobię z wiórkami i płatkami po usmażeniu pokroje filet w kostkę i dodam do tortilli/pizzy, zobacze co z tego wyjdzie :>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cranberry Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja często robię w płatkach kukurydzianych i dodaję troche słonecznika..pycha :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwielbiamJesc Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Świetny wątek ! u nas głównie jemy właśnie pierś i przyda się urozmaicenie panierki na pewno wypróbuje i dam znać która nam najbardziej przypadła do serca :D ...a raczej żołądka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.