Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 lata później...
  • 3 miesiące później...
  • 7 miesięcy później...
  • 7 miesięcy później...

Ja robię czystą pastę - jajka, majonez, odrobina masła i musztardy. Smaruje nią kanapki ale obowiązkowo do niej musi być sałatka: pomidor, ogórek kiszony, groszek konserwowy, por, papryka konserwowa i jabłko (ewentualnie bez) do tego cukier, sól, pieprz i majonez :) polecam

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 8 miesięcy później...

Robiłam pastę jajeczną na różne sposoby ale takiej nie znałam. Wygląda smakowicie!

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 rok później...

wypróbowałem w wersji light z chudym twarogiem i odtłuszczonym jogurtem, zamiast cebulki dodałem bardzo drobno posiekanego pora (tylko wewnętrzna nie łykowatą część), Ekstra! jak się dobrze rozetrze to pasta ma genialną konsystencję, jak pianka!

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.