Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki...jestem ,jestem ale tyle żeście postów napisały że zajęcie na parę dni będę miała!

Opublikowano

Basiu,ale Ci zazdroszcze!Miedzyzdroje sa przepiekne bylam tam z 10 lat temu napewno od tego czasu sie duzo zmienilo.No i plaza w Swinoujsciu to cos dla mnie-mysle,ze tam bylas?Wzasadzie to ja cale nasze Polskie wybrzeze zjezdzilam takze zakochana jestem w Polwyspie helskim.Wlasnie zachodnie wybrzeze i Polwysep sa najpiekniejsze dla mnie.

Ciesze sie,ze udane mialas wakacje i tak pelne wrazen.Pozdrawiam

[E] [E] [E] [E] [E] [E] [E]

Opublikowano

Tak,byłam też na plaży w Świnoujściu,bardzo dużo muszelek tam nazbierałam a w Międzyzdrojach prawie ich nie było.Porobię sobie ramki do zdjęć.Jedyną wadą jak dla mnie jest brak odpływów na uliczkach w Międzyzdrojach,jak zajechaliśmy to cały czas padało i od razu buty tak rozmiękły ze musiałam kupić nowe bo woda dosłownie płynęła ulicami i na krzywych chodnikach były kałuże nie do ominięcia ale poza tym było fajniutko.Z okna mieliśmy widok na molo i wieczorami zawsze grali na deptaku,był też koncert Krawczyka więc się fajnie zasypiało.Trochę mnie rozczarowała ta aleja gwiazd bo to bardzo króciutki deptak a spodziewałam się nie wiem jakiej alei. A najbardziej to cieszę się z tego zdjęcia z wężem,wszyscy myślą że jest nieprzyjemny i obrzydliwy a jest cieplutki i bardzo miły w dotyku i ani chwili się nie wachałam by go sobie założyć na szyję a ludzie wokół mówili:kobieta założyła a faceci się boją.Podobał mi się też rejs statkiem do niemieckich portów a mąż to nabrał ochoty na taki dłuższy rejs do Danii czy Szwecji na kilka dni ale mnie znudziłoby się tyle czasu w jednym miejscu...ja na plaży wytrzymałam raptem 2 godzinki i to czytając książkę. Tak więc jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i już planujemy wypad na jakiś weekend nad Solinę.

Opublikowano

Basiu witam Cię, szkoda że to co dobre się szybko kończy. Oj, Basiu, Basiu ja pamiętam jak siebie krytykowałaś nie potrzebnie, masz świetna figurę. Jak fajnie ze wybierasz się w Bieszczady, byłam kiedyś i bardzo dużo zwiedziłam. Pozdrawiam

Opublikowano

No racja-wolne zawsze tak migusiem przeleci i znów szara rzeczywistość a mąż po 2 tyg.urlopie poszedł dziś do pracy-jemu to dopiero się nie chciało! W Bieszczady planujemy taki malutki wypad-mieszka tam męża kolega z pracy i nad jezioro ma niedaleko a mnie bardzo spodobało się podróżowanie i mogę nawet spać na tylnym siedzeniu w aucie tylko muszę gadać do męża żeby nie zasnął za kierownicą.