Skocz do zawartości

"kraby"


aannggeellaa89

Rekomendowane odpowiedzi

"Kraby"

  • parówki ( w foli najlepsze)
  • ketchup łagodny
  • papryka słodka, pieprz
  • olej lub margaryna

Wykonanie:

Parówki obieramy z folii i kroimy na 3 -4 części, każdą z części nacinamy lekko na końcówkach (tak żeby wyglądało jak X). Następnie wrzucamy olej lub margarynę i układamy kiełbaski tak żeby stały, gdy sie podsmaży obracamy na druga stronę, aby ładnie sie "otworzyły" ( jeśli ktoś chce szybko zrobić to wrzucamy na patelnie i obsmażamy bez okładania:) Dolewamy troszkę wody i wkładamy ketchup. Chwilkę dusimy razem, żeby powstał sos, gdy jest za gęsty można dodać odrobinę wody. poddawać z pieczywem:)

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.