grumko 5 Napisano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Pasta serowo – paprykowa SKŁADNIKI: 1 topiony serek, 2 łyżki sera białego, 1 jajo na twardo, 1/2 papryki, majonez, sól, pieprz SPOSÓB WYKONANIA: Oba sery rozetrzeć widelcem, dodać majonez, pokrojone jajo i posiekana paprykę. Wymieszać i przyprawić do smaku. Schłodzić. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edytka78 0 Napisano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Grumko jakiego serka topionego użyłeś chodzi mi o smak i wagę? I czy nie trzeba do tego żadnego majonezu to będzie takiej konsystencji jak u Ciebie na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edytka78 0 Napisano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Już doczytałam że ma być majonez ;) czyli juz moje pytanie odnośnie majonezu jest nieaktualne :? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grumko 5 Napisano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 wziąłem taki zwykły prostokątny serek o wadze 10 deko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ina12 18 Napisano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Miałam apetyt na tą pastę w niedzielę, nie miałam tylko majonezu. Dzisiaj doszło nie planowane zajęcie. Jutro zrobię odrazu podwójną porcję i dodam serek łagodny i z szczypiorkiem bo takie posiadam. Dodam zdjęcie i pochwalę się jak nam smakuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elunia.o 1 Napisano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Pastę zrobiłam wczoraj. Jest pszna. ;) Smakuje całej mojej rodzince.Daję 5 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiolka 0 Napisano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Grumko zrobiłam wczoraj pastę smakuje wyśmienicie . Dzięki za przepis . Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ina12 18 Napisano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Andrzejku dziękuję za przepis, pasta bardzo pyszna i jak dobrze że zrobiłam z podwójnej porcji. W rzeczywistości ma kolor kremowy a na dodanym zdjęciu widzę pół białego i pół kremowego to pewnie zależy od monitora. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaliope 13 Napisano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Pasta pyszniutka!! :grin: Właśnie ją zajadamy razem z Mężem. Troszkę zmodyfikowałam: zamiast papryki wkroiłam ogórka konserwowego i kilka marynowanych pieczarek, do tego szczypiorek i reszta jak w przepisie. Mniammm... Gorąco polecam ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuniaczek 3 Napisano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Pastę zrobiłam w sobotę. Tylko zamiast papryki dałam pokrojone w kosteczkę pieczarki marynowane. Bardzo nam smakowała - kanapki były inne niz zazwyczaj. Nastepnym razem dam paprykę lub ogórek kiszony. Bardzo polecam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrijah 2 Napisano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 pychotka :?: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnnaK 17 Napisano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zrobiłam dziś pastą i ........mniam,mniam pycha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolcia 9 Napisano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja też skusiłam się na pastę i przyznaję,że jest pyszna :grin: .Zabrałam też do pracy i koleżanką również smakowała.Pozdrawiam :) . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łuki 0 Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Średnio przepadam za serkiem topionym ale zrobiłem tą pastę sobie i chyba zmienie zdanie :grin: Pychota :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.