pina1989 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja piekę podobne ciasto ale daje roztopionąa margarynę najlepiej delmę z jogurtem albo masło śmietankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łolga Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wasze ciasta wyglądają super. Bardzo się cieszę ,że smakowało :D Pozdrawiam i dziękuję za wklejenie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanamona Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ciasto dzisiaj upieklam no i faktycznie ciasto bardzo szybko sie robi,a co nawazniejsze jest bardzo pyszne.Dziekuje za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annar Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Wygląda smakowicie, zaraz biore sie do pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryśka2308 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ciasto pycha;) I rzeczywiscie banalne;) Dzisiaj też robię tylko tak sobie myślę że może ubije białka,wydaje mi się ze wtedy ładniej wyrośnie. Co o tym myślicie?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łolga Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jeszcze nie próbowałam robić z pianą może być fajny efekt. Jak zrobisz to daj znać jak wyszło. P.S. cieszę się ,że ciasto smakuje :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mia77 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 WITAJCIE ,WłAśNIE CIASTO PIECZE MI SIE W PIEKARNIKU.zOBACZYMY JAKIE WYJDZIE ,NAPRAWDę PROśCIUTKIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mia77 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Niestety :D nie wyrosło za dużo ,a robiłam z podwójnych składników.Ale w smaku niczego nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryśka2308 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 mia77- nie martw się - ono jakoś super wielkie nie urośnie :D To jest placek na szybko więc wysokość taka w sam raz ale za to jaki smak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa55 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witam :P czy na blaszke robic z podwojnej porcji?:> i czy ktos probowal to robic z czeresniami? bo zamierzam zrobic to ciasto... dzis to juz troche pozno ale jutro jak najbardziej :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łolga Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Tak , na blaszkę z podwójnej porcji a z czereśniami nie robiłam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 :D Dzisiaj znów placuszek zagościł na moim stole :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGA Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dołączam się do wszystkich pozytywnych opinii na temat tego ciacha. Warto mieć ten przepis pod ręką gdy chce się upiec coś na szybko. Ciasto robi się w parę minut i jeszcze szybciej zjada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dosłownie ....ciasto w parę minut ..... pieczone przed obiadem ,do popołudniowej kawki.....Powiem krótko ; łatwe ,szybkie i smaczne . Pozdrawiam :arrow: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.