KIKI Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 upiekę miętowe na niedzielę tylko ilość mięty mni przeraża, nie za dużo? będą liście zajadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Serniczek upieczony i mimo,że jeszcze ciepły musieliśmy z synem spróbować.Jest pyszny i stawiam 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jolu piekłaś na blaszce ,czy tortownica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaret65 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 upiekę miętowe na niedzielę tylko ilość mięty mni przeraża, nie za dużo? będą liście zajadać :) Kiki jakie liście ? :lol::) to jest mięta w torebeczkach expresowa ,wysypujesz juz drobną mięte i nie martw sie nie bedzie za dużo =zapewniam Cię -pozdrawiam:):lol::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja piekłam na blaszce. Już kilka osób go jadło i potwierdzają,że pyszny. Jeszcze raz dziękuję za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaret65 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ----Bardzo się cieszę ,że smakował :) a w tortownicy tez można upieć będzie wyższy-pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dziękuję Jolu za odpowiedz.Dzisiaj bębę robić :lol: :smile: a jak wyjdzie to potem się pochwale :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ewciu piec śmiało. Ja piekłam na blaszce bo jet bardziej podzielny. Zawsze muszę trochę porozdawać bo by mi rodzinka nie darowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabina1974 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 mam pytanie:co to za pierniki-delicje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaret65 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 to sa pierniki w czekoladzie nadziewane o róznych smakach ,tylko jak sie kupuje trzeba sprawdzic czy sa miekkie, ja kupuje o róznych smakach i mieszam je,szukam tanich ale dobrych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabina1974 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dziekuje bardzo za odpowiedz ,musze wyprubowac bo wasze ciasta sa suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaret65 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jak upieczesz i spróbujesz to daj znać czy ci smakowało:)pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja dziś się zabieram za pieczenie. Już mam wszystko przygotowane,weszłam tylko na chwilę by sprawdzic jeszcze raz przepis. Pierniczki mam "alpejskie",paczka 420g,ale myślę że wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Za nim zrobiłam miałam trochę obawy ,co z tego wyjdzie,ale wszystko ok. Sernik ma smak pierników i plus, bo nie ma przy nim wiele pracy. Basiu też w paczce miałam 420g. Polecam wszystkim, którzy lubią pierniki .Mi bardzo smakowało :lol: :lol: Pozdrawiam Ewa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.