Gość Madzia:) Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wyszedł mi zaostry:( Czy jest na to jakaś rada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczexx Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 rozcieńczyć nowym barszczem ? w zasadzie w kuchni tylko z rzeczami kwaśnymi można coś zrobić. goryczki nie wyeliminuje cukier np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika22 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 najlepiej jest zrobic wywar na samych warzywach i kostce i rozcienczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczexx Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 są też gotowe koncetraty barszczu, np. Rolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiadu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 najlepiej barszcz zrobić na wywarze( polecam szkielet od kury albo jak kto woli to całego kurczaka wedle upodobań) potem trzeba go przedzedzic zęby był klarowny, poprostu zrobić rosół ;D do rosołu dodać obrane buraki gotować aż dostanie smaku buraczanego i potem na koniec doprawić sola, cukrem, pieprzem i octem a na koniec dodać majeranku dla smaku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.