rynia Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Bardzo lubię sałatkę gyros, robiłam ją na urodziny. Goście też byli zachwyceni ta sałatką.Ja daję jeszcze do sałatki 1 czerwoną paprykę, jajka i groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirynka Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ja uwielbiam slatke gyros z tym ze z kukurydza i ogorkiem konserwowym to jeszcze nie probowla ale zamierzam, natomiast ja daje ogorek zielony i pomidory i jest tez przepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A z kolei ja nie jadłam gyrosa z ogórkiem i pomidorami. Mirynko podasz kolejność warstw ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isia555 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witajcie forumowiczki zgadzam się z Mirynką ja dodałam do sałatki również świeże pomidory no i oczywiście ogórek konserwowy i kukurydza obowiązkowo cebulka i czosnek poprostu pycha !!!!!! Ja mieszam sałatke nie układam warstwowo nam bardziej smakuje wymieszana!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beti800 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 ja kupuję takie coś i nazywa się >pajda z gyrosem< i Pani , która to robi bierze chlebek z pustym środkiem , daje mięsko z kebaba drobiowe , polewa ketchupem , daje czerwoną kapustę , następnie trochę sosu czosnkowego , znowu mięsko , sałatkę z białej kapusty , na to kukurydzę , znowu mięsko , ogórek zielony , pomidor , znowu mięsko i na to wszystko kapustę pekińską , sos czosnkowy i prażoną cebulkę ..... kosztuje to 8,50 i jest pyyyszneeee :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Ta sałatka jest rewelacyjna. Bardzo często gości na naszym stole, aczkolwiek jeszcze nigdy nie dodałam do niej ogórka konserwowego - spróbuje z nim następnym razem. Jest godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela2225 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Sałatka rewelecja robiłam juz wielw wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monik76 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Właśnie smażę filecika , ale muszę odłozyc pracę do jutra bo zapomniałam kupic kapusty pekińskiej :grin: :roll: P.S Robie to pierwszy raz.Wcześniej jadłam kupne i jest po prostu pyszniutkie.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emka Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja robiłam tą sałatkę na niedzielę a dzisiaj już nie ma po niej śladu taka była pyszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga0113 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam :mrgreen: sałatka Gyros jest tez pyszna jak zastąpi się kapustę pekińską zwykłą młodą kapustą. A teraz sezon. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi smakuje bardziej :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hypnoza Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 w sumie to ja daje ogorka kiszonego .. bo jesssSt taki fajnie kwaśny :mrgreen: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamala Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam! Na tym forum znalazlam się za sprawą sałatki gyros. Jadłam ją "w gościach" i zaraz na drugi dzień szperałam w internecie szukając przepisu. I tak znalazłam się tutaj. Właśnie ją znów zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi