tej ciotka ja dopiero teraz zobaczylam ze takie cos jest ;)hihihi to ssa jaja ;) kochaie ja tez sie ciesze ze tu trafiłam ze was wszyutskiepoznałam jestem uzalezniona od tego faoruma i zaraz to wszytskim tu napisze ;) buzki malutka hihiih lae to fajne jest ;) ghihiihi
muszę sprubować bo smacznie brzmi i smacznie wyglada ja zawsze robię wafelki z masą karmelową czyli gotuję 3 godziny mleczko skondensowane słodzone w puszcze jak wystygnie otwieram i miksuję z masłem pycha też są !!!! UWAGA raz otworzyłam puszkę niewystudzona i strasznie sie poparzyłam nie polecam
Joasiu zrobiłam ten pyszny biszkopt jest pycha polecam każdemu juz brakło mi go w pierwsze święto bo każdy chciał dokładkę zrobiłam go troszke inaczej zamiast śmietankowego budyniu kupiłam malinowy ugotowałam według przepisu na wodzie i dałam troszke mniej wody niż zalecałaś ale jest naprawde pyszny i lekki polecam dzięki za przepisik na dobre zagości on w mojkej kuchni
też robię często łazanki ale troszeczke inaczej : w naczyni żaroodpornym układam warstwami makaron łazanki następnie kapustkę ugotowaną a następnie mięsko z 2 nóżek kurczaka (wcześniej ugotowane obieram mięsko i rozdrabniam ) i na górę znowu makaron posypuje przyprawami polewam oliwą z oliwek i zapiekam w piekarniku pycha no i cebulkę zeszkloną też daję na wierzch !!!!!!!!!!
witam robie rybkę na wiele sposobów ale zawsze najpierw rozmrażam następnie
1. posypuje przyprawami do ryb potem w mące i piekę na maasełku zeby była chrupiąca skurka
2. posypuje majerankiem pieprzem w jaku w bułce tradycyjne
3. posypuje rybe przyprawami zazwyczaj do ryb a czasem też majerankiem lub tymiankiem i bazylią i przygotowuję gęste ciasto 1 jako , mąka troszkę mleka i proszku do pieczenia ok pół łyżeczki maczam w tym rybke i na olej ciasto urosnie troszke danie jest bardzo smaczne
Kochana Monisiu żeby było wiecej ludzi takich jak ty, pracujesz , utrzymujesz dom , masz czas dla rodzinki, dietujesz i wszystko na wesoło tyle w tobie optymizmu !!!!!!!!! Jesteś tak wesołą osobą że masakra i tak trzymaj :-))))))
witam mój barszczyk czerwony robie podobnie jak mac1 gotuję rosołek na kości z jarzynkami doprawiam wmiarę do smaku . Świerze buraczki obieram kroje na plastry i kropie octem odstawiam na ok 20 min one puszczą kolorek, jak mam juz rosołek gotowy ,ugotowane jarzynki ,zalewam nim te buraczki skropione octem zagotuję dodaję do smaku troszkę gotowca winiary i jest pycha !!!!! cały wic polega na tym żeby buraczków nie gotować bo one tracą kolor tylko zagotować i wyłączyć . jest piekny naturalny kolor i smaczny
witaj Agajka ja wczoraj tez robiłam pieczone ziemniaczki czyli tak jak DeLarge obgotowałam ziemniaki pokroiłam w mniejsze kawałki na spód naczynia zaroodpornego dałam cebulkę grubo pokrojoną i oliwę z oliwek na to ziemniaczki na wierzch znowu cebulke , posypałam wegeta i pieprzem i zapiekałam pycha polecam podawałam z sosem czosnkowym z forumowego przepisu. A i cebulki było bardzo dużo co dało ciekawy smak ziemniaczkom. Pozdrawiam
Witajcie forumowiczki zgadzam się z Mirynką ja dodałam do sałatki również świeże pomidory no i oczywiście ogórek konserwowy i kukurydza obowiązkowo cebulka i czosnek poprostu pycha !!!!!! Ja mieszam sałatke nie układam warstwowo nam bardziej smakuje wymieszana!!!!! Pozdrawiam
Witajcie smaczne koleżanki i koledzy zaczełam pić czerwona herbatkę na zmianę z zieloną ja czuję się po nich świetnie i napewno poprawiło się moja przemiana materi ale piję ja jeszcze za krótko żeby cos więcej wam opowiedzieć , niedługo sie odezwę! Pozdrawiam
Witam Cię Amelko ja również bardzo się cieszę że tak śię nam miło rozmawia i że tak dobrze się rozumiemy , moja pokrewna duszyczko , ślicznie wyglądasz przesyłam ci pozdrowionka dla Ciebie i narzeczonego całuję :-))))))))
Witaj Isiu, ciesz? sie bardzo, ?e si? pozna?y?my i ?e tak mi?o nam sie rozmawia. ?licznie wygl?dacie na tym zdj?ciu. Pozdrowienia i ca?uski dla Ciebie i m??a.