Witamy Wszystkich
Napisano 18.07.2006 - 11:35
Zauważyliśmy też, że sporo nowych osób rejestruje się i nic nie pisze - jeżeli macie jakieś problemy - piszcie - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania - wyjaśnimy co i jak.
Dorota i Marcin
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 07.10.2006 - 22:33
nazywam się kasia strasznie podoba mi się wasza strona ,jestem z wami niedawno ,jestem kurą domową, mam 3 wszystkożernych wspaniałych synów ,no i męza na pewno będe korzystac z waszych przepisów,a i podrzucę swoje ,w końcu jestem cukiernikim.pozdrawiam ciepło kaska
Napisano 08.10.2006 - 09:18
Cieszę się, że strona się podoba mam nadzieje, że będziesz się dobrze z nami czuła, no i czekam na wspaniałe przepisy od cukiernika
Pozdrawiam
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 08.10.2006 - 19:05
#5 Gość_malgoska33_*
Napisano 25.10.2006 - 14:56
Użytkownik Marcin dnia 18.07.2006, 11:35 napisał
Zauważyliśmy też, że sporo nowych osób rejestruje się i nic nie pisze - jeżeli macie jakieś problemy - piszcie - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania - wyjaśnimy co i jak.
Dorota i Marcin
witajcie!jestem tu nowa,dzisiaj dopiero tu weszlam i sie zalogowalam.Mam 5 wspanialych synow i kochajacego meza,wiec mam dla kogo gotowac,bardzo lubie pichcic w kuchni,jakbym mogla to wstawilabym sobie tam lozko,he,he.Lubie eksperymentowac w kuchni.Mysle ze nastepnym razem jak tu wejde to podam wam jakis ciekawy przepis,a i wy napiszcie cos ciekawego.Pozdrawiam cieplutko,pa!
Napisano 25.10.2006 - 15:10
Dobrze trafiłaś - bo na naszym forum jest bardzo dużo wspaniałych osób, które też uwielbiają gotować, a do tego dzielą się z nami swoimi przepisami i potrafią rozwiązać każdy problem kulinarny.
Mamy tutaj bardzo dużo ciekawych i niepowtarzalnych przepisów, więc na pewno jakieś przypadną Ci do gustu, ale czekamy też na Twoje przepisy
Pozdrawiam
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 25.10.2006 - 16:18
Pozdrawiam serdecznie.
ina12
Napisano 25.10.2006 - 17:12
Pozdrawiam
Napisano 25.10.2006 - 18:58
Napisano 25.10.2006 - 21:36
Pozdrawiam
Napisano 26.10.2006 - 13:48
mam na imie amelia i jestem tu nowa, bardzo podoba mi sie wasza stronka. bardzo lubie piec, gotować i przyrządzać różne pyszności, zwłaszcza dla mojego narzeczonego . jestem pewna że znajdę tu wiele ciekawych przepisów i napewno dołączę jakieś od siebie. pozdrawiam i smacznego
Napisano 26.10.2006 - 13:55
Pozdrawiam
Napisano 26.10.2006 - 14:03
Cieszę się, że dołączyłaś do naszego smacznego grona i życzę udanych wypieków
Napisano 26.10.2006 - 17:28
ina12
Napisano 26.10.2006 - 19:14
Pozdrawiam