Extra Przepisy
Życie Forum
Rozpoczęty przez Marcin, 30.05.2005 12:42
14 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.05.2005 - 12:42
Witajcie.
Cieszę się, że nasze forum powoli "ożywa". Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma. Możecie nam w tym pomóc - zaproście tutaj znajomych.
Zapraszam także do zapisania się do naszego newslettera (otrzymują go również zarejestrowani użytkownicy forum). Pozwoli to nam na bieżąco przesyłać Wam informacje na temat strony a także, przede wszystkim, informacje o nowych przepisach.
Pozdrawiam i zapraszam - odwiedzajcie nas i piszcie jak najczęściej.
Cieszę się, że nasze forum powoli "ożywa". Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma. Możecie nam w tym pomóc - zaproście tutaj znajomych.
Zapraszam także do zapisania się do naszego newslettera (otrzymują go również zarejestrowani użytkownicy forum). Pozwoli to nam na bieżąco przesyłać Wam informacje na temat strony a także, przede wszystkim, informacje o nowych przepisach.
Pozdrawiam i zapraszam - odwiedzajcie nas i piszcie jak najczęściej.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 04.04.2006 - 19:24
przeciez musi byc jakies życie na osiedlu...
Napisano 11.05.2006 - 18:21
szkoda ze extra smaczny jeszcze nie ożył,smutno tam.
Napisano 11.05.2006 - 19:58
Cóż Jolu - wymaga to czasu i jeszcze więcej pracy z naszej strony - naszym zadaniem jest dawać Wam tam coś więcej, coś co się Wam przyda, pozwoli np. lepiej wybrać dobrą potrawę - cały czas nad tym rozmyślamy - w każdym razie nie jest źle. Może przepisów jeszcze wiele nie ma, ale będą na pewno
Troszkę cierpliwości i obiecuję - będzie tam bardzo miło.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Napisano 13.05.2006 - 08:24
Poczatki zawsze sa trudne.
Napisano 05.07.2006 - 10:14
No ja rozumiem, że są wakacje i można zrezygnować z różnych obowiązków ale nikt mi nie powie że można zrezygnować z jedzenia a co za tym idzie i gotowania! Nie uwierze w to, że wierni wyznawcy SMACZNEGO w czasie wakcji oblegają bary szybkiej obsługi! Co się dzieje? A może wszyscy co gorliwsi przenieśli się na płatną wersję, nie wiem bo nie mam dostępu?
Napisano 05.07.2006 - 11:01
Nie przenieśli się - to pewne
Zresztą jeżeli chodzi o forum to jest ono wspólne, więc nie ma to znaczenia.
Naprawdę (jak co roku) tutaj "winne" są wakacje. Nie tyle bywalcy smacznego oblegają bary szybkiej obsługi co może raczej odpoczywają, urlopują się, a jak nie sami oni to np. ich dzieci, co powoduje, że rzadziej gotują.
Tak sobie to tłumaczę. Ale na pewno za jakiś czas sytuacja wróci do normy.
Naprawdę (jak co roku) tutaj "winne" są wakacje. Nie tyle bywalcy smacznego oblegają bary szybkiej obsługi co może raczej odpoczywają, urlopują się, a jak nie sami oni to np. ich dzieci, co powoduje, że rzadziej gotują.
Tak sobie to tłumaczę. Ale na pewno za jakiś czas sytuacja wróci do normy.
Napisano 05.07.2006 - 11:47
A no odpoczywają, odpoczywają
No i w taki wakacyjny i upalny czas apetyt maleje
W wakacje długie popyty w kuchni zamieniane są na pobyt na świeżym powietrzu, na słoneczku, na plaży ....
Wiem to po sobie
No i w taki wakacyjny i upalny czas apetyt maleje
W wakacje długie popyty w kuchni zamieniane są na pobyt na świeżym powietrzu, na słoneczku, na plaży ....
Wiem to po sobie
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 14.07.2006 - 17:00
Użytkownik aida dnia 5.07.2006, 10:14 napisał
Nie uwierze w to, że wierni wyznawcy SMACZNEGO w czasie wakcji oblegają bary szybkiej obsługi! Co się dzieje? A może wszyscy co gorliwsi przenieśli się na płatną wersję, nie wiem bo nie mam dostępu?
Napisano 21.08.2006 - 21:29
To nie jest prawdą bo na tamtej stronie pszczółko jest tylko kilku zarejestrowanych ,ale do naszego forum im daleko ,a i przepisy są takie same.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 24.08.2006 - 22:38
I tak byliście, jesteście i będziecie dla mnie THE BEST...
Napisano 03.12.2006 - 17:24
Ja też uważam, że wasza strona jest niezła,zawsze musi być Ktoś komu się coś nie spodoba,jej?
Beata
Beata
Napisano 04.12.2006 - 18:09
kupując książkę kucharską nie wszystkie przepisy nas interesują a jednak nie wyrywamy kartek,
może kiedyś coś się przyda nam lub znajomym. Tutaj mamy sprawdzone przepisy i dlatego fajnie by było jeśli ktoś podaje przepis (czeka na nasze opinie, jeśli oczywiście robiliśmy coś takiego) była by to istotna informacja dla tych którzy zamierzają wypróbowac , a wiele jest takich przepisów bez komentarzy
Co Wy na to
Pozdrawiam
Napisano 27.03.2007 - 14:04
Pytanie o Prywatne Wiadomości przeniosłem do odpowiedniego działu:
http://www.smaczny.p...?showtopic=4218
http://www.smaczny.p...?showtopic=4218
Napisano 29.03.2007 - 15:41
Masz rację Katarzyno,tak czasem przeglądam dawne posty i zauważyłam,ze dawniej to wogóle nie dodawano zdjęć i może dlatego zainteresowanie nimi było mniejsze,jednak jak się zobaczy jakieś ciacho to przepis bardziej przemawia do człowieka
Przedtem cyfrówki i kamerki nie były tak popularne i dlatego pewnie tych fotek jest tak niewiele no i możliwość dodawania zdjęć do postów nasz szefunio wprowadził troszkę póżniej
Jak to dobrze,że technika idzie naprzód,nasze forum też na tym zyskało.
Przedtem cyfrówki i kamerki nie były tak popularne i dlatego pewnie tych fotek jest tak niewiele no i możliwość dodawania zdjęć do postów nasz szefunio wprowadził troszkę póżniej
Jak to dobrze,że technika idzie naprzód,nasze forum też na tym zyskało.