Mintaj - Przepisy kulinarne

Mintaj w zalewie octowej
Miłośnicy rybek mogą przygotować sobie rybkę w zalewie octowej... Przy takiej rybce nie ma za dużo pracy, tradycyjne należy ją usmażyć na złoty kolor, a potem zalać zalewą octową z przyprawami i tak odstawić na około 24 godziny, żeby składniki się przegryzły :)
Ryba zapiekana z pomidorami i cebulą
To nowy i smaczny pomysł na dietetyczną rybkę - zapiekaną w pomidorowym sosie z dodatkiem bardzo zdrowej cebuli.
Mintaj pod cebulowym płaszczykiem
Cebulę obrać i pokroić w półplasterki. Przełożyć do rondla, dodać ketchup, przecier pomidorowy, olej, przyprawy i 1/2 szklanki wody.
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.