Skocz do zawarto艣ci

3 bit

Go艣膰 tjulita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KOLEJNO艢膯 UK艁ADANIA: herbatniki mleko skondensowane herbatniki masa budyniowa herbatniki 艣nie偶ka starkowana czekolada * Puszk臋 mleka skondensowanego s艂odzonego gotowa膰 2 godziny, ostudzi膰. * Dwa budynie waniliowe ugotowac w jednej porcji mleka, gdy wystygnie zmiksowa膰 z 1/2 kostki mas艂a. * 1 艣mietana 18% 200ml zmiksowa膰 ze 艣nie偶k膮 i na to posypa膰 wiurki kokosowe. smacznego

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top u偶ytkownicy w tym temacie

Top u偶ytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja tez chcialabym znac ilosc herbatnikow, bo ciacho wygl膮da smakowicie:) a t膮 艣mietane to razem ze 艣nie偶k膮? czy najpierw 艣nie偶k臋, a potem doda膰 艣mietan臋?

• 3 tygodnie p贸藕niej...
Opublikowano

Droga Tjulito nie doczeka艂am si臋 na moje zapytanie, czeka艂am oko艂o dwuch tygodni. Zale偶a艂o mi bardzo na tym cie艣cie, w艂a艣nie na dzisiaj, zaryzykowa艂am zrobi艂am jak uwa偶a艂am wysz艂o bardzo dobre.Zu偶y艂am 7 paczek herbatnik贸w i robi艂am na zwyk艂ej blaszce. Mimo wszystko za przepis serdecznie dzi臋kuj臋. :)

• 2 tygodnie p贸藕niej...
Opublikowano

No ! Reniu! To jak zdecydowa艂a艣 si臋 upiec" To Cudo" to ja chyba te偶 si臋 skusz臋 ,ale z Twoimi wskaz贸wkami .Mo偶e napiszesz jak dawa艂a艣 sobie rade i ko艅cowy rezultat ! jak smakowa艂 np: ewentualnym gosciom lub po prostu Tobie!! :Pozdrawiam Magdalena!!!lol: :)

Opublikowano

Ciasto jest pyszne , .moim go艣ciom bardzo smakowa艂o. Syn od razu musia艂 siada膰 do komputera i drukowa膰 przepis dla go艣ci. Tak jak napisa艂am zu偶u艂am 7 paczek herbatnik贸w, robi艂am na zwyk艂ej blaszce takie jak s膮 w sprzeda偶y.Przepis si臋 nie zmieni艂 robi艂am tak jak kole偶anka napisa艂a.Polecam , ma艂o roboty mleko mo偶na wcze艣niej przygotowa膰, no i nie trzeba piec na pewno si臋 nie przypali. Pozdrawiam Je偶eli jeszcze s膮 jakie艣 niejasno艣ci ch臋tnie odpowiem.

Opublikowano

Budynie ugotowa膰 w jednej porcji mleka zwyk艂ego ,tak pisze w przepisie a mleko w puszce osobno. Przeczytaj dok艂anie przepis pozdrawiam! :)

• 2 tygodnie p贸藕niej...

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.