ina12 18 Napisano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Kasiu piękną karpatkę wykonałaś, gratuluję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Tyle dobroci że niewiadomo które pierwsze upiec ;) Tak smakowicie wygląda że chyba trzeba wpisać na listę do wykonania :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k@sia 2 Napisano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kasiu piękną karpatkę wykonałaś, gratuluję. Pozdrawiam Dziękuję Halinko ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dalutka Napisano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Kasiu karpatka... cudowna... zapomniałam o tym cieście i chyba już z dwa lata jej nie piekłam, najwyższy czas sobie o niej przypomnieć ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k@sia 2 Napisano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dalutko dziękuję ponownie :D Ja jestem zachwycona tym przepisem, a w domu cały czas mnie pytają kiedy znów będzie karpatka ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyszka 0 Napisano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wczoraj się skusiłam i upieklam.Było warto.....moje dzieci były zachwycone.Przyznam szczerze,że nie robiłam karpatki już z 10 lat ;-) :shock: :) jak nie dużej.Może temu ,że wcześniej jako młoda żona zbyt często ją robiłam gdyż łatwa.Za to teraz zyskalam dodatkowe uznanie w oczach latorośli i ich przyjaciół.Dzięki temu cudownemu przepisowi KARPATKA znów zagościła w naszym domu i na pewno nie z tak wielką przerwą.Moi już mi na to nie pozwolą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosia34 0 Napisano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja czasami do kremu karpatkowego dodaję galaretkę cytrynową i krem ma wtedy bardzo fajny smaczek:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 1 Napisano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Karpatka to moje ulubione ciasto. Zazwyczaj kupowałem je w sklepie bo nie bardzo potrafiłem je upiec ale jeśli tak chwalicie ten przepis twierdząc, że jest prosty i smaczny to na pewno spróbuje :wink: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 W jakiej temperaturze pieczecie ciasto :wink: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agusia21a 14 Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 super przepis na karpatke i warty polecenia :mrgreen: ciasto i masa wyszły super i szybko znikły z talerzyka :D pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolanta 11 Napisano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Upieczona i zjedzona.Zajeb....ze tak powiem .Krem rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi