Dorota Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 U nas dzisiaj pomidorowa z ryżem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Schab marynowany,ziemniaki i surówka z młodej kapusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 botwinka i młode ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mniam :) U nas szałot :) Ps. Ja wczoraj właśnie zasiałam sobie dużo buraczków m.in. na botwinkę, którą bardzo lubię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Klopsiki w pomidorowym sosie z makaronem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 żeberka w piwie,mizeria i ziemniaki no i kompot z rabarbaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Żurek z ziemniaczkami i swojskim boczkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 to samo co wczoraj tylko zamiast kompotu jest piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 U nas makaron z curry, boczkiem i natką zielonej pietruszki - szybko i smacznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 leczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 a u mnie sezonowo. Szparagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 O mniam! wyglądają bardzo apetycznie :) ojjj schrupałabym jednego ;) U nas obiad z niedzieli: rosół z makaronem, kluseczki, rolada drobiowa i sałatka z ogórków (ze słoika - produkcja własna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 u mnie na szybko młode ziemniaki,jajko sadzone i kefir z koperkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewTolstoj Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 mniam mniam, prawdziwa wiosna. ja nawet często pomijam jajko sadzone. dziś dorada pieczona i sałata z vinegretem mojej babci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi