Katarzyna Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja robiłam kopiec kreta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Piekłam ''Śmietankowy sernik z mlekiem w proszku'' .Przepis pochodzi ze strony exstra.smaczny.pl. szybko się robi, bo spod jest na herbatnikach.Polecam jest bardzo dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dzisiaj zrobiłam lody jogurtowe o smaku kawowym z orzechami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pychotka Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ja może zrobię bananowca, bo prawie paru znajomych przyjeżdża na weekend, więc szykuje się mała impreza. No i wiadomo, coś jeszcze będzie trzeba upichcić :sad: ale co, to jeszcze nie wiem niestety :) jakieś pomysły na coś smacznego i łatwego do przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Upiekłam sernik na biszkoptach i do tego polewa z białej czekolady i płatki migdałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Rolada z serem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja upiekłam roladę biszkoptową z ptasim mleczkiem i lody waniliowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja upiekłam dla koleżanki ciasto cytrynowe. Dla nas nic,raczymy się lodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Babka kokosowa dzisiaj będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jutro mam zamiar zrobic biszkopt z bitą śmietaną,jagodami i galaretką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wczoraj piekłam biszkopt z rabarbarem i truskawkami z masą budyniową i galaretką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Plany planami,a życie sobie......... Biszkopt upieczony,galaretka rozpuszczona,jagody rozmrożone,żelatyna do śmietany namoczona.....Otwieram kartonik śmietany,a ona "skisła" :-(??: Posłałam córkę do sklepu po nową,przyniosła mi mleko w kartonie :) Poszłam sama,przyniosłam śmietanę.Niestety,nie miałam jej czasu chłodzic,a w sklepie stała na półce,więc podczas ubijania mi się zwarzyła :grin: Wyłozyłam więc na biszkopt truskawki,polałam galaretką i mamy takie ciasto...przynajmniej nie jest tak kaloryczne :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Szarlotka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ciasto jogurtowe z truskawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi