Skocz do zawartości
Kasiulek

Sernik Z Jogurtu

Rekomendowane odpowiedzi

pani Basiu pani serniczek naprawdę bardzo ładnie wygląda i na pewno również świetnie smakuje,więc nie pozostaje mi życzyć pani i rodzince smacznego :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Basiu jest piękny [i to za mało powiedziane]jest przepiękny i wygląda strasznie apetycznie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To znów ja... Dziekuje za pochwaly. A do Marzycielki---> Skarbie,nie mów mi "pani".Tu sa wszyscy na "ty" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Kobitki- i jak tu można przejść na dietkę skoro każda/y dokłada jakieś zdjęcia i super przepisy!! Wymiękam poprostu! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Kasiulek wiesz że są takie strony bez diety i o niej nie mamy nawet co marzyć, tylko się delektować.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Basiu pięknie ci ten serniczek wyrósł mnie zawsze opada choć w smaku jest bez zarzutu,czy robiłaś na bałkańskich. Marzycielko tutaj nie ma znaczenia kto ile ma lat bo nikt tu nikogo o wiek nie pyta pisząc sobie po imieniu łatwiej się nam ze sobą porozumieć także ja jestem ania witaj na forum,jestem kilka latek od ciebie starsza :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witajcie! W Łodzi nie spotkałam jogurtu Bałkańskiego , więc poszłam do sklepu z synem i na " Trzęsienie " :wink: :grin: sprawdzaliśmy gęstość. Kupiliśmy Bakomy, był zupełnie jak serek i serniczek wyszedł palce lizać. Teraz na te gorące dni jak znalazł, raz serniczek, raz oszukaniec z owocami. Pozdrawiam Wszystkich Łasuchów

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Aniu miło mi Cię poznać.Ja mam na imię Lidka.Masz rację jest przyjemniej zwracać się do siebie po imieniu niż tak oficjalnie.Pozdrawiam. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam. Upieklam wczoraj wieczorem ten serniczek. Piekl mi sie troche dlugo, bo az 2 h, ale moj piekarnik potrafi piec biszkopt ponad 2 godziny, wiec w tym temacie juz nic mnie nie zdziwi :wink: Dzis rano wzielam sobie kawaleczek i glosno krzycze - serniczek jest PYSZNY :grin: Ciekawe czy sernik przetrwa do soboty, moj maz i corka to straszne lasuchy :grin: A jogurty Balkanskie kupilam w Tesco. pozdrawiam i dziekuje za przepis

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

:wink:  Witam dziś po raz trzeci robiłam serniczek i to z podwójnej porcji i w końcu kupiłam  w tesco jogurt bałkański,wyszedł rewelacyjny a co najważniejsze nie wypłynęły mi biszkopty  jak zawsze hihihi nawet wylewał sie z blachy tak urósł oto moje dzieło wreszcie takie jak powinno być :grin: :grin:  

post-4684-1182005239_thumb.jpg

post-4684-1182005287_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

:cool:  Dzieki kasiulek za pochwałe ,z natury jestem uparciuchem i jak coś jest pyszne a mi nie wyjdzie to dotąd bedę robić aż się uda i nawet sama jestem z siebie zadowolona że taki piękny wyszedł,ale aby nie przechwalić to już pochwał wystarczy ,jeszcze raz dziekuje za extra przepis.Pozdrawiam . :razz:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.