Skocz do zawartości
Kasiulek

Sernik Z Jogurtu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja rowniez skorzystalam z tego przepisu. Serniczek jest przepyszny i bardzo delikatny. Pozdrawiam autorke przepisu.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

:wink:  Robiłam drugi raz ten sernik i chciałam go ulepszyć aby nie opadł ale sie nieudało ,a co najśmieszniejsze w tym to to że biszkopty wypływają na wierzch ,posmarowałam formę tłuszczem aby się przykleiły ale nie pomogło a to zdięcie mego wypieku :wink: :wink:

post-4684-1179512573_thumb.jpg

post-4684-1179512582_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

autorka własnie pisze zeby formy nie smarowac tylko na sucha wykładac biszkopty :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

witam serdecznie, serniczek jest pyszny ! to moj pierwszy sernik. wyszedl znakomicie. delikatny i smaczny.polecam goraco! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

autorka własnie pisze zeby formy nie smarowac tylko na sucha wykładac biszkopty :wink:

tak masz racje ale poto aby sie nie przypaliły a ja chciałam aby sie biszkopty przykleiły to było smarowanie pod biszkopty bo wypływaja na wierzch ,to już tak po raz drugi mam ale ciacho jest i tak super :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wiolu bardzo dziwne to co napisałas o tych biszkoptach. Mi nic się takiego nie przytrafiło... Ja układam je dosyć ścisło i jak juz wyłoże całą blaszkę całymi biszkoptami to pożniej je łamię i układam- jak już napisałam aby były ścisło położone :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

:wink:  To już drugi raz tak mi wypłynęły a były scisło poukładane ,masę tez lałam pomału ,niewiem dlaczego tak wyszło ale nic się nie stało bo i tak wygląda fajnie a smakuje tak jak ma smakowac ,formę posmarowałam aby je przykleic -pierwszy raz kładłam biszkopty na papier i mniej ich wypłyneło  a teraz nie ,ale to nie ważne ,wazne jest to ze ciacho jest pyszne a gdzie sa biszkopty to szczegół.Pozdrawiam . :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam na forum ponownie bo dawno mnie nie było i chciałam coś poradzić osobom którym serniczek opada. Jak piekłam pierwszy raz to też bardzo mi opadł ale w smaku był pyszny ,więc spróbowałam ponownie i za radą mojej znajomej kuchareczki dodałam do ubitej piany z cukrem 1 dużą łyżkę octu i jeszcze chwilkę ubiłam. Piekłam tylko 50 minut a po upieczeniu zostawiłam w wyłączonym piekarniku na 15 minut przy lekko uchylonych drzwiczkach. Jeżeli ktoś miał problem z opadnięciem to proszę spróbować,robiłam dwukrotnie i sposób się sprawdził. POZDRAWIAM BO NIE WIEM KIEDY BĘDĘ MOGŁA SIĘ ODEZWAĆ.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Apsik- dzięki za radę- napewno skorzystam jak będę piekła ten sernik... Pozdrawiam Kasia!!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serniczek zrobiłami wyszedł przepyszny :wink: Dzięki za super przepis :wink: No i oczywiście wystawiam piąteczkę za wspaniały smak i wygląd sernika :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serniczek zrobiłam, :shock: pychotka - zdjęcia nie zdążyłąm zrobić, :wink: biszkopty mi nie wypłynęły chociaż nie miałam jogortu bałkańskiego tylko milko, :wink: wszystkim bardzo smakował - musze koniecznie zrobic znowu, :shock: trochę opadł - więc spróbuję z octem, :wink: pozdrawiam :grin:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam Jestem na Waszym forum pierwszy raz i chcialam powiedziec ze pracuje w firmie ktora produkuje ten jogurt bałkanski. Firma jest z Nowego Dworu Gdańskiego nazywa sie MALUTA. Powiem szczerze sprzedaje sie on wysmienicie. :wink: . Zrobilam wedlug przepisu ale mi opadl ale i tak byl pyszny.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.