Kasiulek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witaj w klubie Justyna... mnie też boli brzuch :wink: ale lipa!! a zaplanowałam sobie miły dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ja dopiero wstałam,rano wysłałam syna do apteki bo dziś to już wszystko mnie boli,coś tam zażyłam i dalej spać.Potem odpiszę na posty bo idę dalej pod kołdrę. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Basiu to Ty się trzymaj ciepło i zdrowo... zauważyłam, że bardzo dużo ludzi choruje- czyżby wirus?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ja niestety też chora.... :wink: Nos zatkany, łamie w kościach i głowa trochę boli. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masahiko Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wirus, wirus... ja też niestety w łóżku, na antybiotykach. A taka śliczna pogoda... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ja też się kładę bo coś mnie serduszko zaczyna boleć :wink: kurcze nie wiem co jest- bo od paru dni tak mnie pobolewa... chyba muszę jakieś badania zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No co Wy Dziewczyny, tak się rozkładacie? :wink: Dużo zdrówka Wam życzę! Kasiu, Ty koniecznie się przebadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 No witam wszystkich mniej lub bardziej rozłożonych :wink: ,dziś czuję się o niebo lepiej niż wczoraj ale jeszcze sobie poleżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę...ja na szczęście czuję się dobrze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A ja się czułam dzisiaj źle :!: bolał mnie brzuch, miałam znowu te "kłócia" w sercu no i w ogóle (najprawdopodobniej) zaraziła mnie koleżanka, która przyszła na zajęcia lekko zakatarzona :wink: ale będę miała skuchę jak bedę musiała leżeć w łóżku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Nie poddawajcie się i szybko wracajcie do zdrowia tego Wam życzę z całego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Życzę wszystkim powrotu do zdrowia. :wink: Ze mną już lepiej, tylko nos zatkany pozostał. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia79 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dziewczyny(end chłopaki :!: ) podobno wirus panuje łapie bez niczego. Sama się kuruję ale nie widać efektów zamiast być lepiej jest coraz gorzej. Brałam wszystko co możliwe teraz piję grzańca , kurcze jak to nie pomoze to ja nie wiem :wink: . A na zwolnienie nie chce mi się iść..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nie chcę tu robić reklamy, ale mi przy dwóch poprzednich przeziębieniach pomógł Modafen z Infexem. Wcześnie zaraz przechodziło mi na oskrzela, a potem płuca. Już nie pamiętam, czym mnie pani w aptece przekonała do tego modafenu, ale chwilowo nie zamierzam go zmieniać. SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi