grumko Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Pasta serowo – paprykowa SKŁADNIKI: 1 topiony serek, 2 łyżki sera białego, 1 jajo na twardo, 1/2 papryki, majonez, sól, pieprz SPOSÓB WYKONANIA: Oba sery rozetrzeć widelcem, dodać majonez, pokrojone jajo i posiekana paprykę. Wymieszać i przyprawić do smaku. Schłodzić. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edytka78 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Grumko jakiego serka topionego użyłeś chodzi mi o smak i wagę? I czy nie trzeba do tego żadnego majonezu to będzie takiej konsystencji jak u Ciebie na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edytka78 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Już doczytałam że ma być majonez ;) czyli juz moje pytanie odnośnie majonezu jest nieaktualne :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grumko Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 wziąłem taki zwykły prostokątny serek o wadze 10 deko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Miałam apetyt na tą pastę w niedzielę, nie miałam tylko majonezu. Dzisiaj doszło nie planowane zajęcie. Jutro zrobię odrazu podwójną porcję i dodam serek łagodny i z szczypiorkiem bo takie posiadam. Dodam zdjęcie i pochwalę się jak nam smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elunia.o Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Pastę zrobiłam wczoraj. Jest pszna. ;) Smakuje całej mojej rodzince.Daję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Grumko zrobiłam wczoraj pastę smakuje wyśmienicie . Dzięki za przepis . Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Andrzejku dziękuję za przepis, pasta bardzo pyszna i jak dobrze że zrobiłam z podwójnej porcji. W rzeczywistości ma kolor kremowy a na dodanym zdjęciu widzę pół białego i pół kremowego to pewnie zależy od monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Pasta pyszniutka!! :grin: Właśnie ją zajadamy razem z Mężem. Troszkę zmodyfikowałam: zamiast papryki wkroiłam ogórka konserwowego i kilka marynowanych pieczarek, do tego szczypiorek i reszta jak w przepisie. Mniammm... Gorąco polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Pastę zrobiłam w sobotę. Tylko zamiast papryki dałam pokrojone w kosteczkę pieczarki marynowane. Bardzo nam smakowała - kanapki były inne niz zazwyczaj. Nastepnym razem dam paprykę lub ogórek kiszony. Bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrijah Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 pychotka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zrobiłam dziś pastą i ........mniam,mniam pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja też skusiłam się na pastę i przyznaję,że jest pyszna :grin: .Zabrałam też do pracy i koleżanką również smakowała.Pozdrawiam :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuki Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Średnio przepadam za serkiem topionym ale zrobiłem tą pastę sobie i chyba zmienie zdanie :grin: Pychota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.